Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Φωτιά Πεντέλη: Περισσότεροι από 930 αστυνομικοί στα πύρινα μέτωπα - Τουλάχιστον 680 απεγκλωβισμοί







Φωτιά στην Πεντέλη: Η Ελληνική Αστυνομία κάνει 24ωρες περιπολίες για προληπτικούς λόγους.

Αισιοδοξία επικρατεί για την πορεία της φωτιά στην Πεντέλη, καθώς, δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο και οι δυνάμεις εξακολουθούν να εργάζονται για να σβήσουν όλες τις μικροεστίες και να εξαλείψουν τον κίνδυνο αναζωπυρώσεων.

Καθοριστική για την κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς ήταν εκτός από τις ηρωικές προσπάθειες των πυροσβεστών και των πληρωμάτων πυροσβεστικών αεροπλάνων και ελικοπτέρων η έντονη παρουσία της αστυνομίας που από από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στα σημεία αιχμής.

Σημειώνεται ότι οι άνδρες και οι γυναίκες της αστυνομίας, ήταν περισσότεροι από 930, συνέβαλαν τα μέγιστα στις ασφαλείς εκκενώσεις των περιοχών που βρέθηκαν στο επίκεντρο της πύρινης λαίλαπας. Επίσης πραγματοποίησαν περισσότερους από 680 απεγκλωβισμούς κατοίκων που μεταφέρθηκαν σε ασφαλή σημεία καθώς εξ αρχής προτεραιότητα ήταν η προστασία ανθρωπίνων ζωών ενώ με συνεχείς περιπολίες προστάτευσαν τις περιουσίες των πολιτών από πλιάτσικο.Οι άνδρες και οι γυναίκες της αστυνομίας, ήταν περισσότεροι από 930,




Παράλληλα σε Υμηττό και Πάρνηθα δεκάδες αστυνομικοί πραγματοποιούσαν όλο το 24ωρο που πέρασε περιπολίες για προληπτικούς λόγους σε Πάρνηθα και Υμηττό.

Με τη συμβολή της Τροχαίας διασφαλίστηκε η ασφαλής μετακίνηση πολιτών και πυροσβεστικών και άλλων οχημάτων με στοχευμένες ρυθμίσεις ή διακοπές της κυκλοφορίες όπου αυτό κρινόταν απαραίτητο.
Σχετικές ειδήσεις

Πηγή: www.newsbomb.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια