Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πύργος: Χασισοφυτεία 70 μέτρα από το Αστυνομικό Μέγαρο


Στα χέρια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου βρίσκεται από το πρωί της περασμένης Τετάρτης 27 Ιουλίου ένας 67χρονος για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών.


Το μέρος όπου καλλιεργούσε απείχε μονάχα μερικά μέτρα από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, εκτιμώντας πως δεν θα πήγαινε στο μυαλό τους η καλλιέργεια εντός πόλης και σε τόσο κοντινή απόσταση. Ειδικότερα, ο 67χρονος εντοπίστηκε από τους ανθρώπους της Δίωξης να καλλιεργεί χασίς μέσα σε καλαμιώνες, σε απόσταση μόλις 70 μέτρων από το Αστυνομικό Μέγαρο.



Τι και αν ο αριθμός των δενδρυλλίων ήταν μόλις δώδεκα, ο 67χρονος είχε αναπτύξει ανάμεσα στα καλάμια κανονική χασισοφυτεία με δύο καβάτζες.

Η σκέψη του να αναπτύξει τέτοιου είδους δράση κοντά στην Αστυνομική Διεύθυνση και το θράσος που επέδειξε αποδείχθηκαν κακοί σύμβουλοι, μιας και έγινε αντιληπτός και συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης, με τους αστυνομικούς να σχηματίζουν σε βάρος του δικογραφία για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών


. Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, αξιοποιώντας πληροφορίες πραγματοποίησαν έρευνες σε οικία, καθώς και στον καλαμιώνα που αναφέρθηκε παραπάνω, εντοπίζοντας και προχωρώντας σε κατάσχεση δώδεκα δενδρυλλίων κάνναβης – σε δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους – καβάτζες, καθώς και 87,3 γραμμάρια της ναρκωτικής ουσίας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας

Πηγή: patrisnews.com








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια