Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μύκονος: «Έγδυσαν» Τούρκο πρωταθλητή κολύμβησης - Του άρπαξαν χρυσαφικά, ρούχα και μετρητά, συνολικής αξίας 70.000 ευρώ




Οι διαρρήκτες είχαν κάνει άνω κάτω τις κρεβατοκάμαρες τους, παίρνοντας κυριολεκτικά τα πάντα Ένα νέο περιστατικό κλοπής διερευνά το Τμήμα Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, αυτή τη φορά με θύματα τον Τούρκο πρωταθλητή κολύμβησης Κεμάλ Γκιουρντάλ και τον φίλο του, Σερχάτ Σεν που είναι πολύ γνωστός μακιγιέρ στην Κωνσταντινούπολη.



Οι δυο άνδρες διέμεναν σε συγκρότημα κατοικιών με την επωνυμία 9 Islands στην περιοχή Κούνουπας της Μυκόνου.










Μέλης της διαβόητης συμμορίας των διαρρηκτών που λυμαίνονται τη Μύκονο, τρύπωσαν στα δωμάτια τους το περασμένο Σάββατο μετά τις 2 το μεσημέρι και μέχρι τα ξημερώματα Κυριακής 02.30 όταν οι δυο Τούρκοι τουρίστες βρίσκονταν σε παραλία του νησιού και έπειτα στη Χώρα Μυκόνου.








Επιστρέφοντας αντίκρισαν το απόλυτο χάος αφού οι διαρρήκτες είχαν κάνει άνω κάτω τις κρεβατοκάμαρες τους, παίρνοντας κυριολεκτικά τα πάντα. Από εσώρουχα, μπλούζες, μαγιό, πουκάμισα και παντελόνια, μέχρι κοσμήματα και όσα μετρητά βρήκαν μέσα στα δωμάτια.






Ο Τούρκος πρωταθλητής της κολύμβησης, Κεμάλ Γκιουρντάλ που έχει πάρει μέρος και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι οι διαρρήκτες αφαίρεσαν 7.500 ευρώ σε μετρητά, 3.000 δολάρια σε μετρητά και χρυσαφικά - αντικείμενα- ρούχα συνολικής αξίας 70.315 ευρώ. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, οι επιτήδειοι κατάφεραν να μπουν στην κατοικία τους από την μπαλκονόπορτα χρησιμοποιώντας ένα αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότητα κατσαβίδι.




Πηγή: www.protothema.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια