Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ρόδος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 53χρονος με την κοκαΐνη


Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισής του δύο φορές κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του και της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 2.000 ευρώ, αφέθηκε χθες, μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση της τακτικής Ανακρίτριας και της Εισαγγελέως Υπηρεσίας ένας 53χρονος, που συνελήφθη την 19η Ιουλίου 2022 στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου για κατοχή-διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή.

Οπως έγραψε η «δημοκρατική» σε έρευνα στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• Κοκαΐνη βάρους 71,2 γραμμαρίων
• Παραισθησιογόνος ουσία (πιθανότατα μανιτάρια) βάρους 58,6 γραμμαρίων
• Ουσία άγνωστης χημικής σύστασης βάρους 102,2 γραμμαρίων
• 2 ζυγαριές ακριβείας
• Το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ
Στην κατοχή του βρέθηκε και ένα περίστροφο, μαζί με τη δερμάτινη θήκη του, μάρκας SMITH & WESSON με σειριακό αριθμό που δεν παραπέμπει σε όπλο που έχει δηλωθεί ως κλαπέν ή είναι σεσημασμένο.

Από ιατρική πραγματογνωμοσύνη που διενεργήθηκε προέκυψε ότι πρόκειται για τοξικομανή, ισχυρισμό που ανέπτυξε και ο ίδιος υποστηρίζοντας μάλιστα ότι τον «κάρφωσαν» διότι δεν είχε πληρώσει όλη την ποσότητα κοκαϊνης που είχε αγοράσει.

Υποστήριξε ακόμη ότι τα παραισθησιογόνα μανιτάρια είναι παλιά και ότι η ουσία άγνωστης σύνθεσης είναι κρεατίνη που χρησιμοποιούσε στο γυμναστήριο.

Ως συνήγορος υπεράσπισής του παρέστη ο δικηγόρος κ. Μανώλης Βλάχος.

ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Πηγή: imokratiki.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια