Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πάτρα: Ξεκίνησαν οι "καμπάνες" για τον θάνατο του 49χρονου Θόδωρου - Απολύθηκε μια νοσηλεύτρια - Αντικαταστάθηκε η προϊσταμένη στα ΤΕΠ



Η πρώτη ...καμπάνα έπεσε για τον άδικο θάνατο του 49χρονου Θεόδωρου Νεμουτιάνου που πέθανε αβοήθητος, καθώς όταν πήγε την περασμένη εβδομάδα στο νοσοκομείο "Αγ. Ανδρέας" που δεν εφημέρευε η νοσοκόμα που τον υποδέχθηκε τον έστειλε στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ρίου, με αποτέλεσμα να πεθάνει λίγο αργότερα.

Συγκεκριμένα όπως αποφασίστηκε απολύεται επι της ουσίας, καθώς ανεστάλη η σύμβαση εργασίας, της μιας εκ των δύο νοσηλευτριών που βρίσκονταν στα ΤΕΠ όταν έφθασε ο 49χρονος.

Η δεύτερη νοσηλεύτρια που είναι και μόνιμη εργαζόμενη, αναμένει την απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, όπου έχει παραπεμφθεί, με το ερώτημα της δυνητικής αργίας.

Εξάλλου με απόφαση του αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου "Αγ. Ανδρέας" Παναγιώτη Δημόπουλου έγιναν σημαντικές αλλαγές στις προϊσταμένες των νοσηλευτικών υπηρεσίων, ενώ έφυγε από την θέση της η προϊσταμένη στα ΤΕΠ , όπου είχε φθάσει ο 49χρονος την περασμένη Τετάρτη και δεν εξετάστηκε από γιατρό. Ειδικότερα έγιναν οι εξής αλλαγές:
- ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Τομεάρχης Εργαστηριακού τομέα από το Ελέγχου ποιότητας έρευνας και συνεχιζόμενης εκπαίδευσης πηγαίνει ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ.
- ΜΑΡΓΩΝΗ ΑΘΗΝΑ Προϊσταμένη Αιματολογικού από τα ΤΕΠ, όπου πηγαίνει η ΖΗΣΗ ΕΛΕΝΗ.
- ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΜΑΡΙΑ Αναπληρώτρια Προϊσταμένης ΩRL, από προϊσταμένη ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ.
- ΜΙΧΑΛΑΡΙΑ ΠΑΤΡΑ από ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ Προϊσταμένη ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ. στη θέση της
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΣ που γίνεται ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ.
- ΣΙΑΚΑΒΕΛΛΑ ΜΑΡΙΑ Προϊσταμένη Μεσογειακής Αναιμίας.




Πηγή: tempo24.news









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια