Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πυροβολισμοί - Πατήσια: Με κοκαΐνη είχαν συλληφθεί θύτης και θύμα - Βρέθηκε όπλο στην τσάντα της 43χρονης


Από την έρευνα των αστυνομικών προκύπτει ότι ο 48χρονος δράστης και ο 46χρονος που επέβαινε σε μηχανή και έπεσε νεκρός από τα πυρά του συνελήφθησαν στις 31 Μαϊου για υπόθεση ναρκωτικών και πιο συγκεκριμένα για κοκαϊνη ωστόσο αφέθηκαν ελεύθεροι υπό τον όρο να δίνουν παρόν στο αστυνομικό ατ δύο φορές το μήνα.

Εξετάζεται το σενάριο η ομάδα των πέντε ατόμων να είχε στήσει καρτέρι στον 48χρονο ώστε είτε να του επιτεθούν είτε να τον απειλήσουν με αφορμή τα ναρκωτικά και ο δράστης βλέποντάς τους έπιασε το όπλο και πυροβόλησε. Ο 46χρονος είναι γνώριμος των Αρχών καθώς ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί επτά φορές για εγκληματική οργάνωση, ναρκωτικά και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Στην κατοχή του πιστολέρο βρέθηκε το όπλο ενώ στην τσάντα της γυναίκας που ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο και έχει απασχολήσει την αστυνομία στο παρελθόν βρέθηκε επίσης ένα όπλο τύπου ζασταβα. Η 43χρονη που συνελήφθη αποτελεί πρόσωπο κλειδί που ίσως βοηθήσει τους αστυνομικούς της ασφάλειας να φωτίσουν όλες τις πτυχές της υπόθεσης.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια