Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γραμμή 3 Μετρό: Κλείνουν προσωρινά τρεις σταθμοί – Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες




Δείτε πώς θα κινούνται οι συρμοί του μετρό


Κλειστοί θα είναι από αύριο Σάββατο 30/07/2022 έως την Κυριακή 07/08/2022 καθώς και στις 27 και 28 Αυγούστου οι σταθμοί του Μετρό «Νίκαια», «Κορυδαλλός» και «Αγ. Βαρβάρα», ενώ η Γραμμή 3 θα λειτουργεί στο τμήμα «Αεροδρόμιο – Αγ. Μαρίνα», όπως σημειώνει η ΣΤΑΣΥ.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 του Μετρό τίθενται σε ισχύ, λόγω της διενέργειας δυναμικών δοκιμών από τον επίσταθμο Αγ. Μαρίνας μέχρι το Δημοτικό Θέατρο, στο πλαίσιο της επικείμενης λειτουργίας της επέκτασης της Γραμμής προς Πειραιά το φθινόπωρο.

Οι επιβάτες κατά τα παραπάνω χρονικά διαστήματα θα εξυπηρετούνται στο τμήμα Αγ. Μαρίνα – Νίκαια από την προσωρινή λεωφορειακή γραμμή «Χ50 Αγ. Μαρίνα – Νίκαια», στη δημιουργία της οποίας προχωρά ο ΟΑΣΑ.

Για τις περιόδους, που θα είναι σε ισχύ οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 του Μετρό, οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται αναλυτικά για τους χρόνους διέλευσης των αεροδρομιακών συρμών από κάθε σταθμό, καθώς και για τα πρώτα και τελευταία δρομολόγια στην ιστοσελίδα της ΣΤΑΣΥ. (www.stasy.gr).


Πηγή: www.in.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια