Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Xρυσές Βαλκανιονίκες Φέρρα, Μούρτα, Αργυρού και Κιάφα στα 4x400


Στην Κραϊόβα της Ρουμανίας στις 18-19/06/2022 πραγματοποιήθηκε το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικων. 

Η Υπαρχ. Φέρρα Ανδριάννα με την ομάδα της σκυτάλης 4χ400 (Μουρτα Δ., Αργυρού Μ., Κιάφα Α.) κατέκτησαν την πρώτη θέση και το Χρυσό Μετάλλιο για την Ελλάδα , με δεύτερη την Κροατία και τρίτη την Ρουμανία ενώ πιο πίσω άφησαν την Τουρκία που δεν άντεξε την πίεση. Η Τουρκία ήταν η μοναδική χώρα που είχε φέρει και πούλμαν θεατών για υποστήριξη.(στους αγώνες έχουν ενταχθεί χώρες όπως Κροατία ,Αυστρία, Ισραήλ, Αζερμπαϊτζάν κ.α. προκείμενου να είναι ακόμα πιο υψηλό το επίπεδο).


Η Υπαρχ. Φέρρα Ανδριάννα είναι βασικό μέλος της 4χ400 έτρεχε στην τέταρτη θέση στην σκυταλοδρομία και τερμάτισε με μεγάλη διαφορά από την δεύτερη καθώς από την αρχή η Ελληνική ομάδα είχε πάρει κεφάλι στην κούρσα χωρίς να αφήσει περιθώρια στις υπόλοιπες.

Η ομάδα μέχρι τελευταία στιγμή αντιμετώπισε κάποια προβλήματα, παρόλα αυτά αποφάσισαν και αγωνίστηκαν δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους και ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στην Κραϊόβα της Ρουμανίας κάνοντας μας άλλη μια φορά περήφανους.

Η Υπαρχ. Φέρρα Ανδριάννα έγραψε σε δήλωση της:

"Η χώρα μας ξανά στο ψηλότερο σκαλί στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα 2022!!! Η ομάδα μας 4χ400 έδωσε τον καλύτερο εαυτό της σήμερα με τα όποια προβλήματα και καταφέραμε να κατακτήσουμε άλλο ένα Χρυσό για την Ελλάδα!!!! Δόξα τον Θεό φεύγουμε όλες υγιής και πάμε για καλύτερα!!! " 








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια