Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Προσφορά της εταιρείας ρούχων «VINYL ART CLOTHING» για τα μέλη της Ένωση Νοτιοανατολικής


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, ανακοινώνει πως η εταιρεία «VINYL ART CLOTHING», η οποία δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο, προσφέρει στα μέλη της Ένωσής μας έκπτωση 25% για όλες τις αγορές.

Ο σύνδεσμος της εταιρείας είναι ο κάτωθι:

https://vinylartclothing.gr/collections/t-shirts?fbclid=IwAR3gUMDZCSS8n7eHsl3WU56Yy0_D2xwVrGvgAqDDvBx8fK_yqglXIyf636w .

Ο κωδικός προκειμένου να ληφθεί η σχετική έκπτωση είναι: eaynaa2022.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία «VINYL ART CLOTHING», για την συγκεκριμένη προσφορά και την έμπρακτη στήριξη στους συναδέλφους μας.

Η Ένωσή μας, θα συνεχίσει τις συνεργασίες και με άλλες επιχειρήσεις επ’ ωφελεία των μελών μας.

Η ευθύνη για την πραγματοποίηση των όρων της συγκεκριμένης ή οποιασδήποτε άλλης μελλοντικής προσφοράς προς τα μέλη της Ένωσής μας, βαρύνει αποκλειστικά και μόνο την ανωτέρω επιχείρηση. Η Ένωσή μας, δεν λειτουργεί ως μεσάζοντας αλλά ούτε έχει οικονομικές ή άλλες απολαβές από τις προσφορές προς τα μέλη της. Η Ένωσή μας ανακοινώνει κάθε προσφορά που κατατίθεται σε αυτή προς τα μέλη της προκειμένου να συνεισφέρει με αυτό τον τρόπο στην εξεύρεση ευκαιριών στις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι μας οικονομικά. Συνιστά στους ενδιαφερόμενους να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα των εταιριών που προσφέρουν υπηρεσίες ή προϊόντα, για διευκρινίσεις και αφού διαπιστώσουν ότι οι όροι είναι προς το συμφέρον τους κατόπιν να συμμετέχουν σε αυτές.




 








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια