Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Ν/Α σε ποδοσφαιρικό αγώνα κοινωνικού σκοπού μεταξύ των ομάδων του Γ.Ν. Ασκληπιείου Βούλας και της UNESCO Νοτίων Προαστίων


Τη Δευτέρα 30/05/2022 και ώρα 17:00, πραγματοποιήθηκε ποδοσφαιρικός αγώνας κοινωνικού σκοπού στο Δημοτικό Γήπεδο Βούλας (με ελεύθερη είσοδο), μεταξύ της ομάδας του «Γενικού Νοσοκομείου Ασκληπιείου Βούλας», και της UNESCO Νοτίων Προαστίων.

Ο αγώνας διεξήχθη προκειμένου να τιμηθεί με αυτόν τον τρόπο το «Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας», για τη μεγάλη προσφορά του στην Ελλάδα και τους Έλληνες.

Την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Νίκος ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ, ο οποίος μάλιστα συμμετείχε και στην ομάδα της UNESCO Νοτίων Προαστίων, ως τακτικό μέλος.


Διεξήχθη ένας υπέροχος αγώνας (με τελικό αποτέλεσμα 4-4) και όλοι ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι καθώς πλήθος κόσμου, κάθε ηλικίας, κατέκλισε το γήπεδο.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που αγκάλιασε αυτή την πρωτοβουλία, δεν λησμονούμε όμως να ευχαριστήσουμε τον άνθρωπο ο οποίος με αγάπη και μεράκι διοργάνωσε και συντόνισε τον αγώνα, όπως άλλωστε έχει κάνει και στο παρελθόν με παρόμοιες εκδηλώσεις, το φίλο και πάνω από όλα άνθρωπο κ. Αντώνη ΓΛΥΚΑ, υπεύθυνο της ομάδας της UNESCO Νοτίων Προαστίων.

Κλείνοντας, να ευχαριστήσουμε θερμά όλο το προσωπικό που εργάζεται στο «Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας» και τους ευχόμαστε καλή δύναμη στο λειτούργημα που επιτελούν.



 







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια