Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κακοκαιρία «GENESIS»: Μεγάλες καταστροφές στην Ορεστιάδα – Πλημμύρισαν σπίτια, δρόμοι «κόπηκαν» στα δύο



Μετρούν τις πληγές τους οι κάτοικοι της περιοχής

Μεγάλες καταστροφές προκάλεσε η κακοκαιρία “GENESIS” σε χωριά της Ορεστιάδας και ιδιαίτερα στο Νεοχώρι και την Λεπτή, όπου πολλά σπίτια πλημμύρισαν από την καταρρακτώδη βροχή και περιουσίες καταστράφηκαν.

Ο όγκος της βροχής ήταν τεράστιος, με αποτέλεσμα να “κοπούν” στη μέση οι δρόμοι σε σημεία του επαρχιακού δικτύου και συγκεκριμένα από τον Βάλτο προς Νεοχώρι, αλλά και μέσα στη Λεπτή προς Παταγή, Αμπελάκια και αντίστροφα.

Νύχτα αγωνίας έζησαν οι κάτοικοι, αφού δεν γνώριζαν αν θα βρεθούν κατά την διάρκεια της με νέες τεράστιες ποσότητες νερού.

Σύμφωνα με το evros-news.gr, στην Λεπτή σπίτια πλημμύρισαν και κρύφτηκαν στις λάσπες. Διακόπηκε η κυκλοφορία στον δρόμο προς Ορεστιάδα αλλά και Παταγή, Αμπελάκια και το χωριό “κόπηκε” στα δύο.

Τα ίδια και στο γειτονικό Νεοχώρι, όπου οι φωτογραφίες με drone, τόσο το απόγευμα όσο και το βράδυ, είναι ενδεικτικές των πλημμυρισμένων σπιτιών και άλλων χώρων του χωριού. Αλλά και τα βίντεο κατοίκων επίσης δείχνουν τα πολύ σοβαρά προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την κακοκαιρία που έπληξε έντονα την συγκεκριμένη περιοχή του δήμου Ορεστιάδας.



Πηγή: www.in.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια