Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Cancel_trappers: Όταν προβάλλονται λάθος πρότυπα οι συνέπειες θα είναι ολέθριες


Το hashtag Cancel_trappers είναι δημοφιλές τις τελευταίες ώρες στο twitter μετά από όσα έγιναν χθες το βράδυ στα MAD VMA 2022. Δύο τράπερ και οι μπράβοι τους ήρθαν στα χέρια και έγινε ο κακός χαμός αμαυρώνοντας μία εκδήλωση που σε καμμία περίπτωση δεν είναι τα Grammy αλλά τα τελευταία χρόνια έχει γίνει θεσμός.

Ποιός άραγε να σκέφτηκε να καλέσει σε αυτή την εκδήλωση τους συγκεκριμένους ανθρώπους γνωρίζοντας ότι μπορεί εύκολα η κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου;

Τον τελευταίο χρόνο οι τράπερ που το πιο πιθανό κανένας τους να μην έχει δουλέψει ούτε μία μέρα, απασχολούν με αυτό που εκείνοι ονομάζουν ''τραγούδια'' αλλά και με τη συμπεριφορά τους την επικαιρότητα.

Πλουτισμός, όπλα, ναρκωτικά, γυναίκες, γρήγορα αυτοκίνητα και ένα σωρό ανοησίες που δυστυχώς βρίσκουν ανταπόκριση στη νεολαία. Τα παιδιά που ακόμη δεν έχουν διαμορφώσει χαρακτήρα επηρεάζονται λανθασμένα έχοντας ως πρότυπα αυτά τα άτομα.

Θυμίζουμε επίσης την πολύ πρόσφατη περίπτωση ενός trapper που συνελήφθη στο Περιστέρι γιατί στην κατοχή του βρέθηκε όπλο. Το πρόσωπό του όταν οι αστυνομικοί τον πήγαιναν στο περιπολικό δεν θύμιζε τον μάγκα ''καλλιτέχνη'' με τα τατουάζ αλλά ένα παιδί που ήταν έτοιμο να βάλει τα κλάμματα. Μετά βέβαια και αφού αφέθηκε ελεύθερος ανέβασε βίντεο στο instagram με το οποίο χλεύαζε τις Αρχές.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια