Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ολοκλήρωση Δράσης προσφοράς δωρεάν Μέτρησης Οστικής Μάζας από την Τ.Δ. Αθηνών


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Αθήνα, 22 Ιουνίου 2022,


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 20/6/2022 η δράση προσφοράς δωρεάν μέτρησης οστικής μάζας της Τοπικής Διοίκησης Αθηνών-Αττικής.


Η πραγματοποίησή της έγινε σε συνεργασία με το Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» στα γραφεία μας (Ικτίνου 2, Αθήνα) υπό την επίβλεψη της κ. Ευαγγελίας Παπακίτσιου Χειρουργού Ορθοπεδικού, Δρ. Πανεπιστημίου Αθηνών, στα πλαίσια του προγράμματος ευαισθητοποίησης και έγκαιρης διάγνωσης διαφόρων Παθήσεων της Τοπικής μας Διοίκησης, η οποία περιλάμβανε ελέγχους και ενημέρωση των μελών μας ανά δέκα λεπτά από τις 09:00 έως την 14:00.



Η συμμετοχή των μελών μας ήταν απροσδόκητα μεγάλη αφού συμπληρώθηκαν όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.


Το πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και έγκαιρης διάγνωσης παθήσεων της Τοπικής Διοίκησης Αθηνών Αττικής συνεχίζεται με διαρκή και έγκαιρη ενημέρωση όλων των μελών μας για τις νέες δράσεις μας.



Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» για τη διάθεση του απαραίτητου εξοπλισμού καθώς και την Χειρούργο Ορθοπεδικό κα. Παπακίτσιου Ευαγγελία που επέβλεψε την όλη διαδικασία.





Με εκτίμηση,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Η Πρόεδρος                            Ο Γεν. Γραμματέας
Μακρυδάκη Ειρήνη                         Ζαχαρής Νικόλαος





Πηγή: ipaathens.blogspot.com








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια