Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το προπονητικό κέντρο τζούντο της ΕΛ.ΑΣ επισκέφθηκε ο Σταύρος Καλαφάτης


Εντυπωσιασμένος αποχώρησε από το Διεθνές Προπονητικό Κέντρο Τζούντο της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Σταύρος Καλαφάτης, που μας επισκέφτηκε την περασμένη Πέμπτη 23/6/2022.

 

Ο κ. Υφυπουργός κατά την επίσκεψή του, απένειμε τα εύσημα για τη λειτουργία του προπονητικού κέντρου τόσο στον  Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. Δούβαλη Γεώργιο όσο και στον επικεφαλής του προπονητικού τμήματος, κ. Περικλή Ψαλλίδα.



 

Η δήλωση του κ. Καλαφάτη έχει ως εξής:

 

«Στο Διεθνές Προπονητικό Κέντρο τζούντο της ΕΛ.ΑΣ στην Θεσσαλονίκη. Άλλη μία καινοτομία της ΕΛ.ΑΣ. 

 

Τα παιδιά αυτά - παιδιά της διπλανής πόρτας- αποδεικνύουν ότι στόχο έχουν τη συνεχή τους βελτίωση - γι αυτό αξίζουν τη συμπαράσταση και το χειροκρότημά μας.

 

Δεσμεύτηκα να μεταφέρω στον φίλο αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, τις προσπάθειες που γίνονται».





Ο κ. Δούβαλης από την μεριά του συνεχάρη όλα τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σε καθημερινό επίπεδο δηλώνουν το παρών, προπονούνται αλλά και να εκπαιδεύονται σε ένα τόσο μοναδικό όσο και ευγενές άθλημα όπως είναι το τζούντο.




Εκατοντάδες αστυνομικοί συμμετέχουν καθημερινά στα σύγχρονα επιστημονικά προγράμματα άθλησης και εκπαίδευσης που πραγματοποιούνται στο Διεθνές Προπονητικό Κέντρο Τζούντο της Ελληνικής Αστυνομίας.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια