Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στον ανακριτή σήμερα ο γνωστός εκδότης που συνελήφθη για φοροδιαφυγή - Πέρασε τη νύχτα στο Α.Τ. Ηλιούπολης




Στον ανακριτή σήμερα ο γνωστός εκδότης που συνελήφθη για φοροδιαφυγή - Πέρασε τη νύχτα στο Α.Τ. Ηλιούπολης

Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσει σήμερα, Τετάρτη, πασίγνωστος 'Ελληνας εκδότης και δημοσιογράφος, που συνελήφθη για φοροδιαφυγή.



Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσει σήμερα, Τετάρτη, πασίγνωστος 'Ελληνας εκδότης και δημοσιογράφος, ο οποίος συνελήφθη για φοροδιαφυγή.



Ο δημοσιογράφος μάλιστα, πέρασε όλη τη νύχτα κρατούμενος στο Αστυνομικό Τμήμα Ηλιουπόλεως.


Πρόκειται για πολύ γνωστό δημοσιογράφο, εκδότη εβδομαδιαίας σατιρικής εφημερίδας, ο οποίος εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές ως σχολιαστής. Μάλιστα, έχει εμφανιστεί και στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" στον ΑΝΤ1. Μάλιστα για ένα διάστημα ήταν καιι συμπαρουσιαστής της εκπομπής "10" με την Ολγα Τρέμη στην ΕΡΤ.


Το 2012 είχε καταθέσει στη διευθύνουσα σύμβουλο της εφημερίδας Ελευθεροτυπία, Μάνια Τεγοπούλου, πρόταση για την επανέκδοση της εφημερίδας, που δεν κυκλοφορούσε λόγω απεργίας του προσωπικού της. Ο δημοσιογράφος είχε προτείνει στην ιδιοκτησία της εφημερίδας να αναλάβει το management, υποστηρίζοντας ότι μπορεί να διασφαλίσει την επανέκδοση και τη λειτουργία της, υπό την προϋπόθεση της εξυγίανσης της επιχείρησης.
Οι παλαιότερες περιπέτειες του εκδότη που συνελήφθη

Το 2013 ο γνωστός εκδότης - δημοσιογράφος είχε κληθεί στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για "ξέπλυμα βρώμικου χρήματος" σε βαθμό κακουργήματος.

Επιπλέον, το 2013 είχε αντιμετωπίσει την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, λόγω του προφυλακισμένου επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Η κατηγορία αφορούσε έμβασμα 500.000 ευρώ, που είχε δεχθεί τον Ιανουάριο του 2012 για εξαγορά ποσοστού της εφημερίδας του από τον Πέτρο Κυριακίδη, από λογαριασμό σε κυπριακή τράπεζα του καταζητούμενου πλέον επιχειρηματία.



Πηγή: www.thetoc.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια