Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: Αντιδήμαρχος βρήκε το αυτοκίνητό του σε... τάκους - Του έκλέψαν τα ζαντολάστιχα [εικόνες]

Ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Σωκράτης Δημητριάδης είδε τα ζαντολάστιχα στο αμάξι του να έχουν κάνει φτερά.


Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκε αντιδήμαρχος του δήμου Θεσσαλονίκης όταν αντίκρισε το αμάξι του το πρωί του Σαββάτου μόνο για να διαπιστώσει ότι τα ζαντολάστιχα είχαν κάνει φτερά.


Ειδικότερα, με ανάρτησή του στο Facebook, ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σωκράτης Δημητριάδης, αναφέρει πως: "Το Σάββατο το πρωί με ενημέρωσε φίλη μου ότι κάτι δεν πάει καλά με το αμάξι μου.... Η εικόνα που αντικρίσαμε με την γυναίκα μου ήταν αποκαρδιωτικη. ΠΡΟΣΟΧΗ σε όλους γιατί πρόκειται περί σπείρας".


Το συμβάν έλαβε χώρα στο ύψος της "Σχολής Τυφλών” στη Θεσσαλονίκη, με τον αντιδήμαρχο κ. Δημητριάδη να ζητά πληροφορίες για το περιστατικό από όποιον τυχόν αυτόπτη μάρτυρα μέσω της ανάρτησής του στο Facebook.

Το Σάββατο το πρωί με ενημέρωσε φίλη μου ότι κάτι δεν πάει καλά με το αμάξι μου... Η εικόνα που αντικρίσαμε με την γυναίκα μου ήταν αποκαρδιωτική. ΠΡΟΣΟΧΗ σε όλους γιατί πρόκειται περί σπείρας. Αν είδε κάποιος κάτι σχετικό με το συμβάν, που έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες στο ύψος της Σχολής Τυφλών ας με ενημερώσει στο 6973801000. Ευχαριστώ πολύ” γράφει στην ανάρτησή του ο Σωκράτης Δημητριάδης.

Δείτε τις φωτογραφίες:




Πηγή: www.thetoc.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια