Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Υποτροφίες για τα παιδιά των αστυνομικών της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Την Δευτέρα 27-06-2022 ο Πρόεδρος της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης κος ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ Νικόλαος και ο αντιπρόσωπος της Ένωσης μας στην Ομοσπονδία και Γραμματέας της Επιτροπής Επιμόρφωσης και Εκπαίδευσης της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κος ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ Γεώργιος πραγματοποίησαν συνάντηση με την υπεύθυνη διεύθυνσης σπουδών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Ξάνθης κα ΓΚΙΟΥΛΤΖΑΝ Εμίν.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συνεισφορά των αστυνομικών στην τοπική κοινωνία της πόλης μας και θέλοντας εμπράκτως να στηρίξει τον Ξανθιώτη αστυνομικό προχώρησε σε μία πολύ γενναία προσφορά για τα μέλη της Ένωσης μας και τις οικογένειες τους, δίνοντας πέντε πλήρεις υποτροφίες, με ελεύθερη επιλογή ειδικότητας.


Σε συνέχεια αυτής της προσφοράς θα ακολουθήσει και ειδική έκπτωση επί των διδάκτρων στα μέλη της Ένωσης μας και στις οικογένειες τους, για την οποία θα ενημερωθούμε στο προσεχές διάστημα.


Με την παρούσα επιστολή το διοικητικό συμβούλιο της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης, εκφράζοντας με βεβαιότητα, όλα τα μέλη της, θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια και εγγράφως τη διοίκηση του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, καθώς τέτοιες κινήσεις αποτελούν έμπρακτη αναγνώριση του έργου μας.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ          ΔΡΟΣΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια