Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ηράκλειο: Ελεύθερος ο οδηγός ταξί που καταγγέλθηκε για βιασμό τουρίστριας στα Μάλια


Μετά το πέρας της απολογίας του, ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος, ενώ του επιβλήθηκε μόνο ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.


Ελεύθερος αφέθηκε νωρίτερα σήμερα ο νεαρός οδηγός ταξί, ο οποίος πριν από λίγα 24ωρα συνελήφθη, καθώς μια 43χρονη Βρετανίδα κατήγγειλε ότι τη βίασε, στην ευρύτερη περιοχή των Μαλίων, όπου παραθερίζει μαζί με μια φίλη της.

Ο 28χρονος άνδρας, ο οποίος από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει ότι είναι αθώος και πως ό,τι συνέβη με την 43χρονη, ήταν συναινετικό, απολογήθηκε σήμερα Παρασκευή ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου.


Μετά το πέρας της απολογίας του, ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος, ενώ του επιβλήθηκε μόνο ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr, η έκθεση του ιατροδικαστή που εξέτασε την καταγγέλλουσα, δεν έδειξε «σωματικές βλάβες».

Μιλώντας στο neakriti.gr, η εκ των συνηγόρων υπεράσπισης του νεαρού ταξιτζή, κ. Αλεξάνδρα Σπανάκη έκανε λόγο για «πλήρη άρνηση της κατηγορίας» εκ μέρους του εντολέα της, ενώ επιφυλάχθηκε, μάλιστα, να κινηθεί νομικά.
«Ο εντολέας μου αρνήθηκε την κατηγορία, η οποία είναι προφανώς καταχρηστική και ψευδής και επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του για υποβολή εγκλήσεως για ψευδορκία» δήλωσε στο neakriti.gr η κ. Σπανάκη.


Το χρονικό της υπόθεσης

Η καταγγελία της 43χρονης Βρετανίδας πως, όπως ισχυρίζεται, έπεσε θύμα βιασμού από ταξιτζή στην περιοχή των Μαλίων προκάλεσε μεγάλο σοκ.

Η Βρετανίδα που βρίσκεται για διακοπές στην περιοχή, μαζί με μία φίλη της, κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα, όπου κατήγγειλε ότι ο οδηγός ταξί την βίασε σε ερημική περιοχή, ενώ η ίδια εξ αιτίας της κατανάλωσης αλκοόλ, ήταν αδύνατον να αντισταθεί.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε 43χρονη γυναίκα την Τρίτη 31 Μαίου, έφυγε με ταξί από κατάστημα όπου διασκέδαζε, με προορισμό το ξενοδοχείο της.

Έπειτα, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, ο 28χρονος οδηγός ταξί την απομόνωσε σε ένα έρημο μέρος όπου ασέλγησε σε βάρος της.


Στις 4:00 τα ξημερώματα και ενώ οι δύο κοπέλες είχαν καταναλώσει αλκοόλ, μπήκαν στο ταξί και ζήτησαν να τις μεταφέρει στο ξενοδοχείο τους.

Η 43χρονη δήλωσε στον 28χρονο ότι ξέχασε το κινητό της και του ζήτησε να επιστρέψουν στο μπαρ για να το πάρει. Τότε εκείνος την μετέφερε σε ερημική περιοχή, όπου σύμφωνα με την καταγγελία την εξανάγκασε να συνευρεθούν.

Ο 28χρονος ταξιτζής που εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς, λίγη ώρα μετά την καταγγελία, αρνείται τον βιασμό και ισχυρίζεται ότι συνευρέθηκαν με την συναίνεσή της, σύμφωνα με τον συνήγορό του.

Παρά τους ισχυρισμούς του σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, από τον εισαγγελέα και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.


Πηγή: neakriti.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια