Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΑΟ ΡΟΥΦ - Μακεδονικός: Και ανήλικοι ανάμεσα στους συλληφθέντες (ΒΙΝΤΕΟ)


Το απόγευμα του Σαββάτου μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων «ΠΑΟ ΡΟΥΦ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ» που διεξήχθη στο γήπεδο του Ρουφ, ομάδα περίπου -100- ατόμων, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες τύπου full face , εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να επιτεθεί σε παίκτες και οπαδούς της αντίπαλης ομάδας.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που επενέβησαν άμεσα, δέχθηκαν σφοδρή επίθεση με ρίψη πετρών, πλαστικών καθισμάτων, μπουκαλιών, φωτοβολίδων και πυροσβεστήρων.

Οι αστυνομικές δυνάμεις με χρήση των αναγκαίων μέσων, τους απώθησαν εκτός του γηπέδου.

Η ανωτέρω ομάδα ατόμων, μετά την έξοδο της από το γήπεδο, επιτέθηκε εκ νέου σε αστυνομικές δυνάμεις με ρίψη τεμαχίων μαρμάρων, πετρών, φωτοβολίδων χειρός και ευθείας βολής.


Μετά από συντονισμένες κινήσεις συνελήφθησαν -6- άτομα, μεταξύ αυτών -4- ανήλικοι, που συμμετείχαν στα επεισόδια και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, απόπειρας επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, βίας κατά υπαλλήλων, απείθειας και παραβάσεων της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών, περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων και περί αντιμετώπισης βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Στο χώρο που έλαβαν χώρα τα επεισόδια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -3- ενεργοποιημένες φωτοβολίδες και πέτρα.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω επεισοδίων τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια