Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ηράκλειο: Μια προσαγωγή σήκωσε στο πόδι το τμήμα – Αλληλοκαταγγέλλονται πολίτες και αστυνομικοί


Πατέρας και γιος καταγγέλλουν την κακοποίησή τους μέσα σε αστυνομικό τμήμα της υπαίθρου και αστυνομικοί από την πλευρά τους απαντούν ότι ήταν εκείνοι που δέχτηκαν την επίθεση των δύο συγγενών.

Όλα ξεκίνησαν χθες το απόγευμα όταν ομάδα του ΤΑΕ έκανε έλεγχο σε έναν 22χρονο σε περιοχή του δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Από τις Αρχές αναφέρεται ότι ο νεαρός οδηγός δεν είχε ταυτότητα μαζί του και οδηγήθηκε, στο Α.Τ της περιοχής. Εκεί, σύμφωνα με την εκδοχή της αστυνομίας, ο νεαρός αντιδρούσε έντονα για την προσαγωγή του και για το λόγο αυτό του πέρασαν χειροπέδες.

Ο πατέρας του, που ενημερώθηκε, όταν έφτασε στο τμήμα επιτέθηκε -σύμφωνα με την εκδοχή της ΕΛ.ΑΣ- στους αστυνομικούς και προσπάθησε να πάρει το γιο του και να φύγουν με αποτέλεσμα να συλληφθούν και οι δύο.

Οι δύο συγγενείς ισχυρίζονται ότι εκείνοι δέχτηκαν επίθεση από τους αστυνομικούς που είχαν υπηρεσία, ζήτησαν μάλιστα να μεταβούν στο Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου καθώς αισθάνθηκαν αδιαθεσία και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.


Από την άλλη, τρεις αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι από την επίθεση που δέχτηκαν προκλήθηκαν στο σώμα τους αμυχές, ενώ θα εξεταστούν και από ιατροδικαστή.

Σε βάρος πατέρα και γιου, οι οποίοι κρατούνται, σχηματίζεται δικογραφία για αντίσταση, απειλή, εξύβριση και σωματικές βλάβες.


Πηγή: creta24.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια