Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κουκάκι: Απόπειρα αυτοκτονίας για τον φερόμενο ως δράστη της γυναικοκτονίας – Επεσε σε γκρεμό





Όλα έγιναν λίγο μετά τη 1:00 της Παρασκευής, στο διαμέρισμα επί της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι


Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο φερόμενος ως δράστης της νέας γυναικοκτονίας στο Κουκάκι, με θύμα μια 46χρονη γυναίκα η οποία βρέθηκε μαχαιρωμένη και εντοπίστηκε από τον γιο της, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ο 53χρονος άνδρας, για τον οποίο οι Αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, πέφτοντας στο κενό με το αυτοκίνητό του σε περιοχή της παραλιακής.

Με τη βοήθεια διερχόμενου οδηγού, μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου και νοσηλεύεται.

Όπως επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος αστυνομικών Ν/Α Αττικής Γ. Καλλιακμάνης, ο άνδρας τελικά έπεσε σε κάτι βράχια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο 53χρονος, αφού μαχαίρωσε στον θώρακα και τον λαιμό τη γυναίκα του, πήρε τηλέφωνο τον γιο του και του είπε: «Σκότωσα τη μητέρα σου!». Ο νεαρός ήταν έξω και διασκέδαζε όταν τον κάλεσε ο πατέρας του και του ανακοίνωσε ότι έχει δολοφονήσει τη μητέρα του. Αμέσως, επέστρεψε στο σπίτι και βρέθηκε μπροστά την απόλυτη τραγωδία.
Το χρονικό της νέας τραγωδίας

Όλα έγιναν λίγο μετά τη 1:00 της Παρασκευής, στο διαμέρισμα επί της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι.

Τη νεκρή γυναίκα εντόπισε ο γιος της μέσα σε λουτρό αίματος, ειδοποιώντας άμεσα την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Ο συζυγοκτόνος έφυγε από το σπίτι μετά το έγκλημα, ενώ στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της Ασφάλειας και ιατροδικαστής που θα εξετάσει τη σορό της άτυχης γυναίκας.
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο




Η γυναίκα είχε μαχαιριές στο θώρακα και στο λαιμό και ήταν τυλιγμένη σε υφάσματα που, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν οι κουρτίνες του σπιτιού.

Εικάζεται, δε, πως η άτυχη γυναίκα ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας.



Μια γυναικοκτονία σχεδόν κάθε μήνα

Πρόκειται για την πέμπτη γυναικοκτονία εντός του 2022, όπερ σημαίνει πως μια γυναίκα πέφτει νεκρή σχεδόν κάθε μήνα από τα χέρια του συζύγου ή του συντρόφου της.

Τον Φεβρουάριο του 2022, μια 79χρονη πέφτει νεκρή από τα χέρια του συζύγου της, μετά από καυγά.

Ο ίδιος προσπάθησε να κρύψει τα ίχνη του, λέγοντας ότι η γυναίκα έπεσε και χτύπησε. Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα και ενώπιον των αστυνομικών αναγκάστηκε να ομολογήσει το έγκλημα.

Τον Μάρτιο, έναν μήνα αργότερα, ένας 41χρονος, γνωστός για τις δράσεις του με τη Χρυσή Αυγή, πυροβόλησε εν ψυχρώ την πρώην σύντροφό του που διακομίσθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο και τραυμάτισε την ανήλικη κόρη της με κοντόκαννη καραμπίνα.

Ο ίδιος μάλιστα όχι μόνο δεν ντράπηκε για την αποτρόπαια πράξη του αλλά την ονόμαζε μάλιστα και… αγώνα.

Λίγο νωρίτερα είχε γράψει στο Facebook: «Όλο και πιο κοντά στον τελευταίο αγώνα, το μόνο πράγμα που δεν φοβήθηκα ποτέ είναι ο θάνατος».

Τον Μάιο, μια 43χρονη φαρμακοποιός στραγγαλίζεται από τον σύζυγό της, επειδή της ζήτησε να χωρίσουν.

Λίγο μετά ο ίδιος επιχειρεί να βάλει τέλος στη ζωή του, όμως μάταια.

Λίγο πριν ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές διακοπές και ενώ τα εγγόνια της ετοιμάζοντας να περάσουν το καλοκαίρι δίπλα στη γιαγιά τους, μια 69χρονη στη Δράμα δολοφονείται από τον σύζυγό της.

Η ίδια είχε μάλιστα αποκαλύψει σε φίλη της ανησυχούσε για τη ζωή της. «Θα με σκοτώσει με καραμπίνα» είχε πει χαρακτηριστικά.

Πηγή: www.in.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια