Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μετά την Κρήτη και η Μακεδονία τίμησε το Γιώργο Τσουκαλη για τον αγώνα του ενάντια στην αρχαιοκαπηλία

 

O θεσμός του Elevate Fashion Show αναβίωσε και φέτος στη Θεσσαλονίκη. Μια λαμπερή βραδιά με φιλανθρωπικό σκοπό πραγματοποιήθηκε ενώπιον 850 ατόμων την 1η Ιουνίου 2022 στο κοσμοπολίτικο Café – Bar Restaurant REMVI στην Καλαμαριά υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Μέρος των εσόδων της μοναδικής αυτής γιορτής θα πάει σε κοινωφελή σκοπό σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμαριάς. Ήταν μια ωραία γιορτή, μια λαμπρή εκδήλωση, πλημμυρισμένη από το κέφι και την αγάπη της διοργ ανώτριας Ελίνας Παπά – Ελευθεριάδου και είχε βασικό θέμα της την ομορφιά και την αλληλεγγύη. Όλοι όσοι παραβρέθηκαν έζησαν μια μοναδική εμπειρία γεμάτη μόδα, μουσική και εκπλήξεις στο πλαίσιο του σημαντικού σόου που συνδύασε προτάσεις κομψότητας διασκέδαση και προσφορά στον συνάνθρωπο και το οποίο παρουσίασαν η Μαρία Σαράφη και ο Γιάννης Βασιλειάδης. Στο πλαίσιο της βραδιάς έγινε όπως σε κάθε χρόνο και σε κάθε διοργάνωση του Elevate Fashion Show, βράβευση σημαντικών προσωπικοτήτων για το κοινωνικό τους έργο. Φέτος τιμήθηκαν πολλοί υπέροχοι άνθρωποι. Ανάμεσα τους ξεχωρίζει ο Γιώργος Τσούκαλης ο οποίος βραβεύτηκε για τον 30χρονο αγώνα του κατά της αρχαιοκαπηλίας που συνδυάζεται με την επιστροφή 16.537 αρχαιοτήτων στη Πολιτεία. 

Ο ιδιωτικός ερευνητής συγκινημένος παρέλαβε το βραβείο του από τον αντιδήμαρχο Θεσσαλονίκης Νίκο Ζεϊμπέκη και από την Έλενα Παπά Ελευθεριάδου και δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η εκδήλωση αυτή που έγινε πλέον θεσμός συνδυάζει άψογα την μόδα την τέχνη και τον πολιτισμό και δίνει την ευκαιρία για μια πρόταση η οποία απευθύνεται προς κάθε αρμόδιο και αφορά στην ιδέα να μεταφερθεί το υπουργείο πολιτισμού στην Θεσσαλονίκη διότι όπως τόνισε η νύμφη του βορρά είναι μία πόλη που δικαιούται μια ανάλογη εξαίρεση. 

Παρευρέθησαν επίσης ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας ο δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανελης ο υπουργός Μακεδονίας - Θράκης Σταύρος Καλαφάτης η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και πλήθος επωνύμων από την βόρεια Ελλάδα. Τα υπέροχα μοντέλα σε μια εντυπωσιακή πασαρέλα με θέα το Θερμαϊκό παρουσίασαν εμπνευσμένες δημιουργίες που απευθύνονται σε σύγχρονες γυναίκες και μοντέρνους άντρες, καθώς επίσης και χειροποίητα κοσμήματα και αξεσουάρ μόδας. 

Η σπουδαία ερμηνεύτρια και αγαπημένη των Θεσσαλονικιών Ντίνα Παπαϊωάννου χάρισε απολαυστικές στιγμές σε ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στο ύφος της εκδήλωσης έχοντας συνοδεία της στο πιάνο τον Δημήτρη Κωστόπουλο. Η βραβευμένη σολίστ Τατιάνα Μασμανίδου κέρδισε τις εντυπώσεις με τους μελωδικούς ήχους του σαξοφώνου της ενώ την παράσταση έκλεψε η σταρ Ελλας Άννα Παυλίδου.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια