Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Προσφορά Θεατρικής παράστασης στους μικρούς κατασκηνωτές από την ΙΡΑ Αθηνών


Διαβάστε την ανακοίνωση:


Με μεγάλη χαρά για όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Διοίκησης Αθηνών-Αττικής Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, παρουσιάστηκε χθες 26/06/2022 στη σκηνή των παιδικών κατασκηνώσεων του Ιδρύματος Μέριμνας και Αριστείας Ελληνικής Αστυνομίας η θεατρική παράσταση "Πιάσε τ' όνειρο".

Η παράσταση αυτή, που προσφέρθηκε δωρεάν στους μικρούς μας κατασκηνωτές και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Σιδέρη, ήταν μια διαδραστική θεατρική διασκευή μεταξύ ηθοποιών και κοινού, εμπνευσμένη από τα παιδικά βιβλία "Βασιλική, η μαγική ηχώ της Επιδαύρου" του Ζήση Παπαϊωάννου και "Ο Λουλουδάκος" της Πένυς Ραμαντάνη των εκδόσεων Σιδέρη.

Οι μικροί μας κατασκηνωτές από την αρχή του έργου μπήκαν στο ρόλο που τους αποδίδονταν από τους ηθοποιούς, συμμετείχαν ενεργά και με πάθος με αποτέλεσμα το τέλος της παράστασης να βρίσκει συντελεστές και παιδιά να χορεύουν επί σκηνής.

Με το πέρας της παράστασης και την υποστολή της σημαίας της κατασκήνωσης, η Πρόεδρος του Δ.Σ. και τα Μέλη προσέφεραν στη βιβλιοθήκη των Παιδικών Κατασκηνώσεων ικανό αριθμό αντιτύπων των δύο βιβλίων της παράστασης ώστε αυτά να διατίθενται σε όλα τα παιδιά που προσέρχονται στις κατασκηνώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η Διοίκηση των Παιδικών Κατασκηνώσεων ευχαρίστησε θερμά τους συντελεστές της παράστασης καθώς και τα Μέλη και την Πρόεδρο του Δ.Σ. κα Μακρυδάκη Ειρήνη η οποία και ανέφερε
"Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καταφέραμε με αυτή την παράσταση, μετά από τρία σχεδόν χρόνια αποκλεισμού λόγω Covid, να προσφέρουμε χαρά στα παιδιά των μελών της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, ευελπιστώντας πάντα να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα σύντομα."




Με εκτίμηση,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο




Η Πρόεδρος                     Ο Γεν. Γραμματέας
Μακρυδάκη Ειρήνη                                Ζαχαρής Νικόλαος

Πηγή: ipaathens.blogspot.com








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια