Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ηράκλειο: Αναστάτωση σε πτήση από τουρίστρια σε κατάσταση αμόκ - Συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε ο πιλότος


 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η Γαλλίδα τουρίστρια, είχε επιβιβαστεί από το Τελ Αβίβ με τελικό προορισμό τη Ρόδο, από όπου θα έπαιρνε άλλη πτήση για την χώρα της.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε, όπως ήταν προγραμματισμένο στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου στις 11.30 το πρωί της Τετάρτης, 1 Ιουνίου, προκειμένου να αποβιβάσει τους επιβάτες που είχαν προορισμό τους την πρωτεύουσα της Κρήτης. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές της ΕΡΤ Ηρακλείου, ενώ το αεροσκάφος ήταν έτοιμο να αναχωρήσει για τη Ρόδο, η γυναίκα υπέστη αμόκ, άρχισε να φωνάζει και να βρίζει και δεν υπάκουε στις υποδείξεις του πληρώματος, το οποίο δε μπορούσε να την επαναφέρει στην τάξη, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες.

Έτσι, ο πιλότος αποφάσισε να ζητήσει τη συνδρομή των αστυνομικών του αερολιμένα, οι οποίοι τη συνέλαβαν και την οδήγησαν στο τμήμα, όπου για αρκετή ώρα παρέμεινε σε έξαλλη κατάσταση, εκφράζοντας φόβο ότι θα έχανε την ανταπόκρισή της από τη Ρόδο για την πατρίδα της. Τελικώς, οι αστυνομικοί κατάφεραν να την ηρεμήσουν και με απόφαση του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη και το απόγευμα αναχώρησε με άλλη πτήση από το Ηράκλειο για την Γαλλία.

Σε βάρος της, ωστόσο, έχει σχηματιστεί δικογραφία και αναμένεται να οριστεί τακτική δικάσιμος.

Πηγή:www.ertnews.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια