Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Παναγιώτης Χαρέλας: "Η Ελλάδα έχει σύνορα και φυλάσσονται"


Με αφορμή την έξαρση στις μεταναστευτικές ροές που παρατηρούνται τον τελευταίο καιρό από την Τουρκία, αλλά και με την Άγκυρα να κλιμακώνει την επιθετική ρητορική, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων κ. Παναγιώτης Χαρέλας, βρέθηκε καλεσμένος στο seleo.gr
Στην ενδιαφέρουσα συζήτηση με τη δημοσιογράφο Έφη Φανάρα, ο κ. Παναγιώτης Χαρέλας μίλησε για ό,τι συμβαίνει στα σύνορα, αλλά και στην ενδοχώρα με τον ακήρυχτο πόλεμο κατά των διακινητών.

Επίσης, αναφερόμενος και στην επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκη Θεοδωρικάκου, αλλά και του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, Αντιστράτηγου, κ. Κωνσταντίνου Σκούμα, στον Έβρο, ο κ. Χαρέλας επιβεβαιώνει το αξιόμαχο των δυνάμεων της συνοριοφυλακής στην ακριτική περιοχή, αλλά και την επαγρύπνηση των συνοριοφυλάκων στα νησιά μας.

Ο ίδιος επισημαίνει: "Το μεταναστευτικό ήρθε για να μείνει και εμείς από το 1998 κάνουμε τεράστια προσπάθεια με όλες μας τις δυνάμεις για να αποδείξουμε, πώς τα σύνορά μας δεν είναι ξέφραγο αμπέλι"...τόνισε μεταξύ άλλων.


Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:




Πηγή: bordernews.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια