Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μέλος της Χρυσής ένας εκ των ατόμων που έλεγξε το Εκβιαστών στη Μύκονο


Αστυνομικοί του Εκβιαστών, της ΟΠΚΕ και της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου συνέχισαν για δεύτερο βράδυ τις εφόδους σε κέντρα διασκέδασης του νησιού των Ανέμων.

Πήγαν σε 15 κλαμπ όπου έλεγξαν 11 άτομα. Πρόκειται για ανθρώπους της νύχτας με τους περισσότερους να έχουν βαρύ ποινικό παρελθόν για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία και βία κατά υπαλλήλων.

 Ο ένας ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής και καταδικάστηκε σε τρία χρόνια για την επίθεση σε μέλη του ΠΑΜΕ στο Πέραμα και αφέθηκε ελεύθερος. Το 2019  είχε δεχθεί πυροβολισμό στο Κολωνάκι. Ο δεύτερος έχει καταγωγή από τη Γεωργία και ήταν παλαιστής. Είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε συμμορία που βασάνιζε με σίδερο και λήστευε ενοίκους σπιτιών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η ΕΛ.ΑΣ. θέλει να στείλει μήνυμα πως πρέπει να μπει τάξη στο νησί. Παρόμοιοι έλεγχοι έγιναν και το βράδυ της Παρασκευής σε κέντρα διασκέδασης όπου προσήχθη ένας Βούλγαρος γιατί είχε πάνω του σπρέι πιπεριού και ένα πτυσσόμενο μαχαίρι.


 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια