Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Παγκράτι: Ληστεία με… χασαπομάχαιρο σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών

Δύο άντρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, χρησιμοποιώνταςένα χασαπομάχαιρο, άρπαξαν τις εισπράξεις την ημέρας, περίπου 700-800 ευρώ.




Ληστεία πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις έντεκα το βράδυ της Κυριακής (19/6), στην περιοχή του Παγκρατίου, σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών, το οποίο ανήκει σε νεαρή κοπέλα.



Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το βράδυ εκείνο, ο πατέρας της κοπέλας βρισκόταν στο κατάστημα, αντικρίζοντας δύο άντρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, κρατώντας συγκεκριμένα ένα χασαπομάχαιρο. Τον απείλησαν, χρησιμοποιώντας το εν λόγω μαχαίρι, επιχειρώντας να αρπάξουν τις εισπράξεις την ημέρας, περίπου 700-800 ευρώ.


Ωστόσο, εκείνο που έκανε εντύπωση στον πατέρα της ιδιοκτήτριας ήταν ότι ο ένας από τους δύο ληστές, πήγε κατευθείαν στο μέρος που βρισκόταν το ταμείο, γεγονός που αποδεικνύει ότι ενδεχομένως να είχαν πάει ξανά στο μαγαζί, ως πελάτες.



Ιδιαίτερα ενδιαφέρον στοιχείο για τους αστυνομικούς είναι ότι έχουν δοθεί ακριβή υψομετρικά χαρακτηριστικά. Εξετάζεται το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Πηγή: www.thetoc.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια