Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έφοδοι της Δίωξης Εκβιαστών σε γνωστά κλαμπ της Μυκόνου – Έψαχναν μπράβους






Οι έρευνες έγιναν σε συνολικά 19 καφέ, μπαρ και κλαμπ του νησιού, ανάμεσά τους γνωστά μαγαζιά, με τους αστυνομικούς να πραγματοποιούν ελέγχους σε 30 άτομα. Από αυτά τα οχτώ προσήχθησαν (εφτά Έλληνες και ένας Αλβανός), ενώ συνελήφθη ένας άντρας βουλγαρικής καταγωγής για παράβαση της νομοθεσία περί όπλων.

Ο Βούλγαρος εντοπίστηκε ενώ κινούνταν έξω από μπαρ. Στη μέση φορούσε τσαντάκι, το οποίο περιείχε σπρέι πιπεριού και πτυσσόμενο μαχαίρι – σουγιά, συνολικού μήκους 27,5 εκατοστών και μήκος λάμας 15 εκατοστών.


«Η μετάβαση των κλιμακίων από την Αθήνα στη Μύκονο έγινε αφενός για να ελεγχθεί η νομιμότητα της λειτουργίας καταστημάτων και αφετέρου να γίνουν στοχευμένοι έλεγχοι σε άτομα που είναι ύποπτα ως μπράβοι».

Η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για τους ελέγχους, στην οποία αναφέρεται:

«Έλεγχοι του Τμήματος Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Μύκονο






Προσήχθησαν 8 άτομα και συνελήφθη αλλοδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Στοχευμένοι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν βραδινές ώρες χθες (24 Ιουνίου 2022) έως πρώτες πρωινές ώρες σήμερα σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Μύκονο, στο πλαίσιο κοινής επιχειρησιακής δράσης του Τμήματος Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με αστυνομικούς Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου.

Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 19 καταστήματα, ενώ ελέγχθηκαν 30 άτομα και προσήχθησαν επτά ημεδαποί και ένας αλλοδαπός».

Πηγή: www.newsbomb.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια