Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ημέρα ξεγνοιασιάς για τα παιδιά των μελών της Ένωσης Σερρών


Την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η εκδρομή στη WATERLAND Θεσσαλονίκης που διοργάνωσε η Ένωση μας για τα μέλη της και τις οικογένειες τους, εξασφαλίζοντας δωρεάν είσοδο στο χώρο για όλους και ελάχιστη συμβολική τιμή συμμετοχής μόνο στους συνοδούς για τη μετακίνηση τους. Η Ένωση μας πιστή στις δεσμεύσεις της για την καθ΄οιονδήποτε τρόπο προσφορά στους συναδέλφους μας και τις οικογένειες τους, πραγματοποίησε για ακόμη μια χρόνια την εκδρομή που όλοι ανέμεναν με το τέλος της σχολικής περιόδου. Οι συνάδελφοι μας ανταποκρίθηκαν στην έμπνευση και στο κάλεσμα μας, γεμίζοντας τρία (3) λεωφορεία και πολλοί εξ αυτών μετακινήθηκαν με τα ιδιωτικά οχήματα τους με τον συνολικό αριθμό συμμετεχόντων να ανέρχεται στα διακόσια πενήντα (250) άτομα.

Για περίπου έξι (6) ώρες μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους στις εγκαταστάσεις της WATERLAND. Η αγωνία μας για την επιτυχία αυτής της διοργάνωσης, διαδέχτηκε η απόλυτη ικανοποίηση και χαρά από το αποτέλεσμα, καθώς καταφέραμε να χαρίσουμε στιγμές ξεγνοιασιάς, ανεμελιάς και παιχνιδιού σε μικρούς και μεγάλους. Τα θετικά σχόλια που αποκομίσαμε από τους συναδέλφους μας, τα χαμόγελα και η ευχαρίστηση στα πρόσωπα των παιδιών, αποτελεί για εμάς την ανταμοιβή του κόπου και της προσπάθειας μας.

Τις θερμές ευχαριστίες μας απευθύνουμε στο Διευθυντή της Δ.Α. Σερρών Α/Δ’ κ. Ευάγγελο ΤΣΙΩΤΑ και στους Διοικητές όλων των Υπηρεσιών οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο αίτημα μας για τη διευκόλυνση του προσωπικού που επιθυμούσε να συμμετάσχει στην εκδρομή.

Εκφράζοντας τη ρητή μας δέσμευση για πραγματοποίηση παρόμοιων εκδηλώσεων και εκδρομών στο άμεσο και απώτερο μέλλον, ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ            ΖΑΓΟΡΑ ΕΛΠΙΔΑ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια