Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Παγκράτι: Κλείδωσαν τους Ρομά επίδοξους ληστές μέσα σε πολυκατοικία



Συνελήφθησαν τρεις γυναίκες και αναζητείται ένας άνδρας που έτρεξε να κρυφτεί μέσα στην πολυκατοικία Πριν από λίγο στην οδό Αντήνορος 19 στο Παγκράτι ομάδα τσιγγάνων μπήκαν στην πολυκατοικία με σκοπό να κλέψουν.



Μια ένοικος της πολυκατοικίας της οποίας έχουν ανοίξει το διαμέρισμα και την έχουν κλέψει στο παρελθόν είδε την ομάδα των Ρομά και αμέσως τους κλείδωσε στην είσοδο της πολυκατοικίας εγκλωβιζοντάς τους μέσα.









Η γυναίκα κάλεσε αμέσως την αστυνομία η οποία έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο και πήρε τα στοιχεία των τριών γυναικών ενώ αναζητείται και ένας άνδρας ο οποίος σύμφωνα με τις τρεις Ρομά έχει ανέβει στην ταράτσα προκειμένου να κρυφτεί από τους άνδρες της αστυνομίας.




Αξίζει να σημειωθεί πως αυτήν την ώρα οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έχουν μπει στην πολυκατοικία και ψάχνουν να βρουν τον επίδοξο ληστή και ταυτόχρονα να κλείσουν τις εξόδους της ταράτσας καθώς η συγκεκριμένη πολυκατοικία ενώνει με τις διπλανες κάτι που εύκολα μπορεί κάποιος να σκαρφαλώσει ενώ οι τρεις γυναίκες συνεργοί του έχουν ήδη οδηγηθεί στο ΑΤ Παγκρατίου.




Πηγή: www.protothema.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια