Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Την ενίσχυση της Δ.Α. Ηρακλείου ζητά η Ένωση


Διαβάστε την ανακοίνωση:

1. Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. ΣΚΟΥΜΑ (μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.)

Κοινοποίηση



1. Υπουργό προστασίας του Πολίτη κ. Θεοδωρικακο (μέσω ΠΟ.ΑΣ.Υ.)

2. Βουλευτές Νομού Ηρακλείου.

3. Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων.





Αξιότιμε κ. Αρχηγέ,

Με την υπ' αριθμ.: 1647/22/1170964 από 03-06-2022 Διαταγή (μέσω P.O.L) "ενίσχυση Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων" αιτηθηκατε όπως υποβάλλουν αιτήσεις απόσπασης από διάφορες Αστυνομικές Διευθύνσεις της χώρας, συναδελφοι που επιθυμούν να αποσπαστούν στη Δ.Α. Χανίων με έξοδα δημοσίου για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών λόγω αυξημένων υπηρεσιακων αναγκών. Ορθά εκδόθηκε η παραπάνω διαταγή καθώς ο συγκεκριμένος νόμος αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων τουριστών κάθε καλοκαίρι και η οικεία Διεύθυνση γνωρίζουμε ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα αστυνόμευσης ενόψει τουριστικής περιόδου.

Με αλλεπάλληλα έγγραφα μας σας έχουμε τονίσει και επισημάνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και η Δ.Α. Ηρακλείου κατά την τουριστική περίοδο χωρίς όμως το ανάλογο αντίκρισμα μέχρι σήμερα. Συγκεκριμένα επανερχόμαστε και πάλι να αναδείξουμε και να επισημάνουμε την υποστελέχωση των Α.Τ. Χερσονήσου και Μαλεβιζίου, περιοχές με τεράστιο τουριστικό ενδιαφέρον από τις μεγαλύτερες σε προσέλευση επισκεπτών στη χωρα αλλά και του Α.Τ. Αερολιμένα Ηρακλείου, μια υπηρεσία που επιφορτίζεται το βάρος της αστυνόμευσης του πρώτου σε πτήσεις τσάρτερ αεροδρομίου της χώρας.

Κ. Αρχηγέ, για να μην καταντάμε γραφικοί και κουραστικοί, σας καλούμε για πολλοστή φορά να δείτε και τη δική μας Διεύθυνση με ιδιαίτερη προσοχή και αιτούμαστε την άμεση ενίσχυση με μόνιμο προσωπικό από άλλες διευθύνσεις της χώρας τις προσεχείς κιόλας ημέρες. Οι ελάχιστοι δόκιμοι που τοποθετήθηκαν στις παραπάνω Υπηρεσίες είναι αδύνατο να καλύψουν επαρκείς ανάγκες αστυνόμευσης. Το φιλότιμο και η υπομονή των εδώ υπηρετούντων συναδέλφων μας έχουν εξαντληθεί, αναμένοντας μια ικανή σε αριθμό ενίσχυση που θα τους ανακουφίσει εργασιακά και βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της τουριστικής περιόδου.

Οι κ.κ. Βουλευτές του Νόμου μας παρακαλούνται για τις άμεσες δικές τους ενέργειες καθώς το ζήτημα του τουρισμού για το Νομό μας και κατ' επέκταση για το Νησί μας θεωρείται υψίστης σημασίας και η παραμικρή παράλειψη ή ανεπάρκεια θα στοιχίσει ακριβά σε επιχειρήσεις, εργαζόμενους και γενικά σε όλο τον κλάδο, πράγμα που απευχόμαστε ολοι.



Mε εκτίμηση, Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων N. Ηρακλείου












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια