Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θετική απάντηση από τον Δήμαρχο Μυκόνου για τη στέγαση των αστυνομικών


Με χθεσινή της ανακοίνωση η Ομοσπονδίας των αστυνομικών είχε αναφερθεί στο πρόβλημα που προέκυψε αναφορικά με τη στέγαση των αποσπαμένων αστυνομικών στη Μύκονο. Η κύριος Κούκας έδωσε θετική απάντηση και έτσι το πρόβλημα λύθηκε.

Σε συνέχεια της χθεσινής μας ανακοίνωσης (Αρ. Πρωτ.: 401/6/2) αναφορικά με τις καταγγελίες συναδέλφων μας για τη διαμονή τους στη Μύκονο τους θερινούς μήνες, σας ενημερώνουμε ότι εκ μέρους του Δημάρχου Μυκόνου δόθηκε θετική απάντηση ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να ενισχύει τους αποσπασθέντες στο νησί αστυνομικούς μεριμνώντας για τη στέγασή τους σε διαθέσιμα καταλύματα.

Χαιρόμαστε για τη θετική αυτή εξέλιξη, απόρροια της παρέμβασής μας, επισημαίνοντας ότι όταν υπάρχει θετικό αποτέλεσμα και έμπρακτη στήριξη του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας από την πολιτεία, εκπέμπεται θετική αύρα με πολλαπλάσια οφέλη για όλους.

Ας γνωρίζουν όλοι ότι ο Έλληνας και η Ελληνίδα Αστυνομικός έχουν αξιοπρέπεια, η οποία είναι αδιαπραγμάτευτη!



Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

O Πρόεδρος                                        Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                  ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Πηγή: poasy.gr








Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
κ. Γερακαρακο χαίρομαι για την θετική εξέλιξη του θέματος κατόπιν της παρέμβασης της Ομοσπονδίας για τους αποσπασμένους αστυνομικούς . Στην Υ/ση Μυκόνου υπηρετούν επίσης Δόκιμοι Αστυφύλακες των 500€το μήνα και πρέπει με αυτά τα χρήματα να ζήσουν σε ένα πανάκριβο νησί όπως είναι η Μύκονος. Ξερετε δεν είναι μόνο ο ύπνος . Τι να φάνε αυτα τα παιδια , πως να μετακινηθούν όταν τα καταλύματα που κοιμούνται είναι μισή ώρα με το αυτοκίνητο από την Χώρα της Μυκόνου , οι συνθήκες διαβίωσης δεν είναι και οι καλλιτερες κ.λ.π .Παρακαλω εκ των προτερω για το ενδιαφέρον το δικό σας αλλά και της Ομοσπονδίας για τους Δόκιμους που υπηρετούν εκεί.