Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μεγάλη φωτιά στο Ηράκλειο – Τραυματίστηκε πυροσβέστης





Τεράστια είναι η προσπάθεια των πυροσβεστικών δυνάμεων να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή σε περιοχή στη Γέννα του Δήμου Γόρτυνας στο Ηράκλειο.


Σύμφωνα με το ekriti.gr, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης μάλιστα, ένας πυροσβέστης τραυματίστηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Πρόκειται για έναν 58χρονο, ο οποίος αρχικά μεταφέρθηκε στο κοντινό Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου.





Στην επιχείρηση κατάσβεσης και οι “δασοκομάντος”

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία υπήρξε άμεση κινητοποίηση, με οχήματα και προσωπικό να ρίχνονται στη μάχη με τις φλόγες. Συγκεκριμένα, διατέθηκαν 11 πυροσβεστικά οχήματα με περισσότερους από 40 πυροσβέστες, ενώ στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν και στελέχη της Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων. Επίσης, επιχείρησαν στην περιοχή και δύο πεζοπόρα τμήματα του Π.Σ., ενώ ο δήμος Γόρτυνας διέθεσε μια υδροφόρα και ένα πυροσβεστικό όχημα.



Σύμφωνα με το creta24.gr, τη φωτιά εντόπισαν δύο άνδρες κατά τη διάρκεια της πτήσης τους με αεροσκάφος του “Κρητικού Αετού”, ενημερώνοντας άμεσα τις αρχές. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, η φωτιά εξαπλώθηκε με ταχύτητα, καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.








Πηγή: www.enikos.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια