Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνάντηση της Ένωσης Ν/Α με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Υγειονομικού


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Την Πέμπτη 09/06/2022, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ, ο Α΄ Αντιπρόεδρος Ηλίας ΒΡEΝΤΑΣ, ο Γενικός Γραμματέας Νικόλαος ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ και ο Ταμίας Γεώργιος ΤΣΑΠΑΡΑΣ, επισκέφθηκαν τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Υγειονομικού/ Α.Ε.Α. Υποστράτηγο κ. Αθανάσιο ΜΠΑΔΕΚΑ, με κύριο θέμα συζήτησης την επαναλειτουργία του υπηρεσιακού Ιατρείου στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Το εν λόγω Ιατρείο λειτουργούσε κανονικά, δυστυχώς όμως τα τελευταία δύο (2) χρόνια λόγω της πανδημίας του Covid-19 διεκόπη η λειτουργία του, δημιουργώντας πρόβλημα σε πλήθος συναδέλφων οι οποίοι υπηρετούν στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, σε όμορες Υπηρεσίες (απομακρυσμένες περιοχές σε σχέση με το κέντρο της Αθήνας), καθώς και σε συναδέλφους που υπηρετούν στη Διεύθυνση Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων.

Η συζήτηση διεξήχθη σε καλό κλίμα με τον Υποστράτηγο κ. ΜΠΑΔΕΚΑ, να δείχνει κατανόηση και διάθεση για επίλυση του προβλήματος.

Αναμένουμε στο επόμενο χρονικό διάστημα τη θετική εξέλιξη του συγκεκριμένου ζητήματος, την έναρξη λειτουργίας του Ιατρείου τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, όπως μας ενημέρωσε ο Υποστράτηγος.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιανατολικής Αττικής βρίσκεται πάντα δίπλα στους συναδέλφους μας, αγωνιζόμενη τόσο για τη βελτίωση της ποιότητας στην υπηρεσία τους, όσο και για την ποιότητα ζωής τους.


 










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια