Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αγωνιώδης διάσωση από τη ΔΙΑΣ ατόμου πριν αυτοκτονήσει από ταράτσα πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη







Ανέβηκε στην ταράτσα εξαώροφης πολυκατοικίας στην οδό Σταδίου στη Νέα Σμύρνη και απειλούσε να πέσει στο κενό, περίοικοι ενημέρωσαν το κέντρο της Άμεσης Δράσης σοκαρισμένοι ζητώντας βοήθεια, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ απέτρεψαν την αυτοκτονία ενός 78χρονου άνδρα.

Με αυτοθυσία και με αστραπιαίες κινήσεις, οι αστυνομικοί τράβηξαν τον άνδρα μέσα από τα κιγκλιδώματα της ταράτσας, πριν κάνει το μοιραίο βήμα και βρεθεί στο κενό. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ 116-1 Β’ αλλαγής, κλήθηκαν στο σημείο στις 12:45 το μεσημέρι της Δευτέρας (27/6).




Εκεί αντίκρισαν τον άνδρα να βρίσκεται στην ταράτσα, έχοντας περάσει τα προστατευτικά κάγκελα και απειλούσε να αυτοκτονήσει.
Αστυνομικός προσπαθούσε να ηρεμήσει τον 78χρονο

Ένας αστυνομικός όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το L&O από το σημείο, παρέμεινε στο οδόστρωμα και προσπαθούσε να ηρεμήσει τον 78χρονο, ενώ την ίδια στιγμή ακόμη τρεις άνδρες της ΔΙ.ΑΣ ανέβηκαν στην ταράτσα, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τον άνδρα.




Παράλληλα ο αστυνομικός που βρισκόταν στον δρόμο, επικοινωνούσε τηλεφωνικά με τους συναδέλφους του, δίνοντας ακριβή εικόνα του άνδρα. Όταν απέκτησαν οπτική επαφή με τον 78χρονο οι αστυνομικοί στην ταράτσα, ένας από αυτούς, με αστραπιαία κίνηση διήνυσε έξι μέτρα που τον χώρισαν από τον 78χρονο και υπερπηδώντας τα κάγκελα τον πήρε στην αγκαλιά του.


Παράλληλα, οι άλλοι δυο τους τράβηξαν μακριά από την ταράτσα σε ασφαλές σημείο. Όταν κατάφεραν να τον ηρεμήσουν, οι αστυνομικοί συνοδεία οικείων προσώπων του, τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 78χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά παθολογικά προβλήματα.


Πηγή: lawandorder.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια