Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ισχυρή έκρηξη σε ψητοπωλείο στην Ελευσίνα

Ισχυρή έκρηξη από τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού σημειώθηκε τα ξημερώματα σε κατάστημα εστίασης στην Ελευσίνα.




Ισχυρή έκρηξη από τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού σημειώθηκε τα ξημερώματα σε κατάστημα εστίασης στην Ελευσίνα, στη συμβολή των οδών Αισχύλου και Νικολαϊδου.



Άγνωστος δράστης τοποθέτησε εκρηκτικό μηχανισμό έξω από την επιχείρηση, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Νικολαΐδου και Αισχύλου, με αποτέλεσμα να σημειωθεί ισχυρή έκρηξη λίγο μετά τις 04:30 και να καταστραφεί ολοσχερώς το ψητοπωλείο.


Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και περισυνέλεξε τα υπολείμματα του μηχανισμού, τα οποία έχουν σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για εξέταση. Παράλληλα οι αρχές έχουν συγκεντρώσει βιντεοληπτικό υλικό, στο οποίο φαίνεται να έχει αποτυπωθεί ο δράστης την ώρα που τοποθετεί το μηχανισμό λίγα λεπτά πριν από την έκρηξη.



Ο άνδρας, που έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά, επέβαινε σε μηχανή και αμέσως μετά εξαφανίστηκε. Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας θα βρεθεί και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, γνωστός προμηθευτής κρεάτων στην περιοχή της Ελευσίνας, για να διαπιστωθεί αν είχε διαφορές ή είχε δεχτεί απειλές από κάποιον το προηγούμενο διάστημα.
Πηγή: www.thetoc.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια