Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η ΙΡΑ Λάρισας για το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Το χρονικό διάστημα 25-29 Μαΐου, διεξήχθη στην Καβάλα, την πρώτη ευρωπαϊκή πόλη που έφτασε ο Απόστολος Παύλος, προστάτης της Διεθνούς Ένωσης, το 38ο Πανελλήνιο Συνέδριο. Το συνέδριο παρακολούθησαν αντιπρόσωποι των Τοπικών Διοικήσεων από όλη την Ελλάδα, καθώς και εκπρόσωποι ξένων Εθνικών Τμημάτων και συγκεκριμένα του Αγγλικού, Γερμανικού, Αυστριακού, Πολωνικού, Κυπριακού, Κροατικού, Μαυροβούνιου, Σερβικού, Βόρειας Μακεδονίας και του Αλβανικού. Από την Τ.Δ. Λάρισας συμμετείχαν ο Πρόεδρος και Ταμίας του Εθνικού Τμήματος κ. Καλαμπούκας Αχιλλέας και ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Ζάχος Σωτήριος.




Ιδιαίτερη στιγμή για την Τ.Δ. Λάρισας, ήταν η απονομή του Πρώτου Βραβείου από την Επιτροπή Κοινωνικών Θεμάτων του Εθνικού Τμήματος και η βράβευση μας από την Επιτροπή Διοικητικών Θεμάτων για την παρουσία μας με τον διαδικτυακό ιστότοπο ipalarissas.gr και τα social media, πράγμα που επιβεβαιώνει την άψογη διοικητική λειτουργία αλλά και την κοινωνική ευαισθησία, κάνοντας πράξη τις αρχές και τα ιδεώδη της Ένωσης μας ΄΄αλληλεγγύη-αλληλοβοήθεια΄΄, πάντα με την στήριξη των μελών μας, τους οποίους και ευχαριστούμε.




Τέλος θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στο Εθνικό Τμήμα αλλά και στην Τ.Δ. Καβάλας για την άψογη διοργάνωση του Συνεδρίου και την φιλοξενία τους.



‘Servo per amikeco’

‘Υπηρετώ δια της φιλίας’

Για την Τ.Δ. Λάρισας



Ο Πρόεδρος                                                          H Γενική Γραμματέας

Αχιλλέας ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ                                    Αφροδίτη ΛΙΑΚΟΥ










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια