Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σέρρες: 5χρονη χτύπησε το κεφάλι της σε πέτρα στην παραλία – Βρήκε το κέντρο υγείας κλειστό





Τις πρώτες βοήθειες τις παρείχε ο ναυαγοσώστης

Ένα νέο περιστατικό με ατύχημα που συνέβη στην παραλία Οφρυνίου στις Σέρρες, ήρθε να αναδείξει και πάλι το πρόβλημα της λειτουργίας του, καθώς το Σάββατο 4 Ιουνίου, ένα μικρό 5χρονο κορίτσι χτυπήθηκε από πέτρα στο κεφάλι και ο πατέρας του όταν το πήγε στο Πολυδύναμο Ιατρείο για τις πρώτες βοήθειες, το βρήκε κλειστό.

«Ευτυχώς τελικά τις πρώτες βοήθειες τις παρείχε ο ναυαγοσώστης από το beach bar και στη συνέχεια η μικρή μεταφέρθηκε στο ΚΥ Ροδολίβους. Με τους παραθεριστές να είναι πολύ ανήσυχοι για την κατάσταση που επικρατεί».

Αυτά δήλωσε ο πατέρας της μικρής Θεμιστοκλής Μουλάκης μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Επιλογές».
Ανύπαρκτοι οι γιατροί

Ενώ ο φαρμακοποιός της περιοχής κ. Δήμος Βίτσιος ανέφερε ότι μετά από πολλές παρεμβάσεις που γίνανε για το συγκεκριμένο θέμα, την Δευτέρα 6 Ιουνίου διορίστηκε νέος μόνιμος γιατρός στην Παραλία Οφρυνίου για όλη τη διάρκεια του έτους.

Βέβαια το πρόβλημα δεν λύνεται καθώς ο γιατρός είναι ένας και δεν θα μπορεί να λειτουργεί τα απογεύματα και τα Σαββατοκύριακα.

Ο κ. Γιάννης Μπαλίτης μάρτυρας του περιστατικού με το μικρό 5χρονο κοριτσάκι ανέφερε ότι η ανάγκη ύπαρξης γιατρών είναι επιτακτική και επέρριψε ευθύνες στην κεντρική διοίκηση του νομού Καβάλας.

Πηγή: www.in.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια