Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καλλιθέα: Συνελήφθη η 52χρονη σύντροφος άστεγου που τραυματίστηκε με μαχαίρι - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Λαϊκού

Η σύντροφος του άνδρα που βρέθηκε μαχαιρωμένος στην Καλλιθέα, η οποία ήταν αυτή που κάλεσε το ΕΚΑΒ, συνελήφθη καθώς προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος της





Στη σύλληψη της 52χρονης συντρόφου του 60χρονου άνδρα που βρέθηκε μαχαιρωμένος σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα, προχώρησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας.



Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές προέκυψαν στοιχεία επιβαρυντικά για την 52χρονη η οποία κατηγορείται και για παράνομη οπλοφορία καθώς στην κατοχή της, βρέθηκε ένας πτυσσόμενος σουγιάς. Ο σουγιάς βρέθηκε στο σαλόνι του σπιτιού της γυναίκας.


Ο 60χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του Λαϊκού Νοσοκομείου, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, αφού το τραύμα στην κοιλιακή χώρα που είχε ήταν σοβαρό.


Το χρονικό του σοβαρού τραυματισμού και της σύλληψης

Περίπου στις 6 το πρωί, η 52χρονη γυναίκα κάλεσε το ΕΚΑΒ από το υπόγειο διαμέρισμα στο οποίο κατοικεί στην οδό Σωκράτους στην Καλλιθέα και ενημέρωσε για τον τραυματισμό του συντρόφου της- ο οποίος φέρεται να είναι άστεγος και να τον φιλοξενούσε.

Οι διασώστες ήταν εκείνοι που στη συνέχεια ενημέρωσαν την αστυνομία καθώς διαπίστωσαν πως ο άνδρας ήταν μαχαιρωμένος στην κοιλιά.

Η ίδια φέρεται να υποστήριξε πως "γύρισε τραυματισμένος στο σπίτι".

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 52χρονη γυναίκα είχε και στο παρελθόν απειλήσει τον σύντροφο της με μαχαίρι ενώ το ζευγάρι αναφέρεται πως αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα αλκοολισμού και οι γείτονες κάνουν λόγο για συχνούς καβγάδες και περιστατικά ξυλοδαρμού, όπως μετέδωσε ο Ant1.
Πηγή: www.thetoc.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια