Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ηράκλειο: Προφυλακιστέος ο 52χρονος που βίαζε δυο αδέρφια – «Δεν ήταν βιασμός, το ήθελε το παιδί»





Ανατριχίλα προκαλούν οι δηλώσεις ενός 52χρονου από το Ηράκλειο Κρήτης, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε τα παιδιά της συντρόφου του, μέσα στο σπίτι που έμεναν όλοι μαζί, σε χωριό της Μεσσαράς έξω από το Ηράκλειο. «Δεν ήταν βιασμός, το ήθελε το παιδί» είπε.

Ο 52χρονος Σύριος, στην απολογία του, υποστήριξε ότι ήρθε μόνο μια φορά σε σεξουαλική επαφή με τον 14χρονο χωρίς την άσκηση βίας ή εξαναγκασμό. Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον φερόμενο ως δράστη, είναι ο βιασμός, οι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο ή ενώπιον του, κατάχρηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής και παράβαση του νόμου περί όπλων. Ο 52χρονος είχε ζητήσει από το δικαστήριο να του ορίσει δικηγόρο για να απολογηθεί.


Το χρονικό – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο 52χρονος άνδρας συνελήφθη, την Πέμπτη 2 Ιουνίου μετά από καταγγελίες ότι προέβαινε σε πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας των δυο από τα τρία παιδιά της Ελληνίδας συντρόφου του. Πρόκειται για 2 αγόρια το ένα εκ των οποίων είναι σήμερα ανήλικο. Μάλιστα, το ένα από τα δύο παιδιά φέρεται να έχει και κάποια ζητήματα ψυχικής υγείας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του neakriti.gr η υπόθεση ξετυλίχθηκε όταν το ανήλικο παιδί, σε συζητήσεις, άφησε να φανεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στο σπίτι του. Άτομο που «αφουγκράστηκε» τα βασανιστήρια του παιδιού κινητοποίησε τις Αρχές, με τους άνδρες της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ηρακλείου, να συλλαμβάνουν τον 52χρονο άντρα.A


Πηγή: www.newsbeast.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια