Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νηπιαγωγός συνελήφθη για ασέλγεια σε 5χρονο κοριτσάκι: Κατηγορείται ότι το φιλούσε και το χαϊδευε στο διάλειμμα




Ο 58χρονος νηπιαγωγός κατηγορείται ότι φίλησε και χάιδεψε 5χρονο κοριτσάκι στο διάλειμμα με άσεμνο τρόπο.
Στη σύλληψη άντρα νηπιαγωγού για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Υποδιεύθυνσης Αττικής, έπειτα από σχετική καταγγελία δασκάλας νηπιαγωγείου στο Αιγάλεω για απρεπή συμπεριφορά του 58χρονου σε 5χρονο κορίτσι.


Ειδικότερα, σύμφωνα με τις σχετικές αστυνομικές αναφορές, μια από τις δασκάλες του νηπιαγωγείου στο Αιγάλεω, κατήγγειλε ότι 58χρονος συνάδελφός της, κατά τη διάρκεια διαλείμματος στην αυλή του σχολείου, χάιδεψε και φίλησε 5χρονο κορίτσι, με τρόπο που δεν ήταν ο αρμόζων.


Η δασκάλα ενημέρωσε τους γονείς της 5χρονης και στη συνέχεια ο πατέρας -αστυνομικός στο επάγγελμα- και η σύζυγός του, προχώρησαν σε σχετική καταγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας Αιγάλεω, με την υπόθεση να την αναλαμβάνει τελικά η Ασφάλεια Αττικής. Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, ο νηπιαγωγός συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του, με τον 58χρονο να οδηγείτε στον Εισαγγελέα.


Εκεί του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, δεν τον παρέπεμψε όμως στον Ανακριτή και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Από την πλευρά του, ο 58χρονος νηπιαγωγός αρνείται τις κατηγορίες.
Πηγή: www.thetoc.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια