Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αραξος: «Πετυχημένος» αυτοδιοικητικός ο 47χρονος που «καρφώθηκε» με το αυτοκίνητό του στην 116 ΠΜ




Οι διαπραγματεύσεις διήρκησαν τέσσερις ώρες και ο 47χρονος πάτησε γκάζι και προσέκρουσε στην πύλη του στρατοπέδου


Στο Δρομοκαΐτειο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο μεταφέρθηκε, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, ο 47χρονος που «κάρφωσε» το αυτοκίνητό του στην κεντρική πύλη της 116 Πτέρυγας Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στον Άραξο.

Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που ο άνδρας αποφάσισε να φύγει από το χωριό του, που βρίσκεται στην Ανατολική Αιγιάλεια, και βρέθηκε στη Δυτική Αχαΐα, με πρόθεση να εισβάλει στο στρατόπεδο.
Ποιος είναι

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα pelop.gr, ο 47χρονος είναι πετυχημένος αυτοδιοικητικός παράγοντας στο χωριό του, έχει αφήσει έργο και γι’ αυτό έχει τιμηθεί δύο φορές με την ψήφο των συγχωριανών του.

Ο 47χρονος βρισκόταν με το αυτοκίνητό του σε ιδιαίτερα κοντινή απόσταση από την είσοδο της στρατιωτικής μονάδας και ξημερώματα της Δευτέρα και δεν απομακρυνόταν από το σημείο.

Οι διαπραγματεύσεις διήρκησαν τέσσερις ώρες και ο 47χρονος πάτησε γκάζι και προσέκρουσε στην πύλη του στρατοπέδου.

Από την πρόσκρουση δεν υπήρξε τραυματισμός του και άμεσα επενέβησαν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν. Σε σωματικό έλεγχο και σε έρευνα που ακολούθησε, στο όχημα του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δυο μαχαίρια οικιακής χρήσης και ένα τσεκούρι.

Όπως ανέφεραν πηγές στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», ο 47χρονος όχι μόνο δεν τα χρησιμοποίησε, αλλά δεν επέδειξε καμία στιγμή επιθετική συμπεριφορά προς οποιονδήποτε ή πρόθεση να προκαλέσει κακό στον εαυτό του.


Πηγή: www.in.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια