Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λάρισα: Γυναίκα ζούσε κλεισμένη στο σπίτι για 42 χρόνια - Ο θάνατος της μητέρας της ξεσκέπασε το δράμα

Μια δραματική οικογενειακή ιστορία αποκάλυψε ο αιφνίδιος θάνατος μιας 76χρονης γυναίκας στη Λάρισα




Μια δραματική οικογενειακή ιστορία αποκάλυψε ο αιφνίδιος θάνατος μιας 76χρονης γυναίκας στη Λάρισα. Στην πόλη που ζούσε, συγκατοικούσε με την 51χρονη κόρη της, η οποία είχε να βγει από το διαμέρισμά τους, από την ηλικία των 9 ετών, δηλαδή εδώ και 42 ολόκληρα χρόνια.




Η 76χρονη συνταξιούχος βρέθηκε νεκρή στην εί­σοδο του σπιτιού της, ενώ επέστρεφε από την αγορά. Την εντόπισε νεκρή μια συγγενής της, αλλά η έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας αποκάλυψε -σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Ελευθερία"- ένα οικογενει­ακό εφιαλτικό "μυστικό", αφού η 51χρονη κό­ρη της άτυχης συνταξιούχου, όπως αναφέρθηκε στις Αρχές, δεν είχε βγει από το διαμέρισμά της από τότε που ήταν 9 ετών, μαθήτρια δηλαδή της Γ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου.


Με εισαγγελική εντολή, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Λαρισαίων κλή­θηκε και διερευνά ήδη τις συνθήκες διαβίωσης της 51χρονης. Η κοινωνική διερεύνηση της υπόθεσης κρίθηκε επιβε­βλημένη από την Εισαγγελία Λάρισας, προκειμένου να απαντηθούν ερωτήματα που, μεταξύ άλλων, έχουν να κάνουν με τους λόγους για τους οποίους η οικογένεια της 51χρονης την κρατούσε κλεισμένη στο διαμέρισμα, σε κεντρική συνοικία της Λάρισας.

Σημειώνεται πως ο πατέρας της 51χρονης απεβίωσε πριν αρκετά χρόνια, ενώ μετά τη νεκρώσιμη ακολουθία της 76χρονης στη Λάρισα θα πρέπει να εξεταστεί το περιβάλλον στο οποίο θα παραμείνει από εδώ και πέρα η 51χρονη. Από το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας που ερευνά την υπόθεση παραγγέλθηκε ιατροδικαστική έρευνα, προκει­μένου να εξεταστούν οι συνθήκες θα­νάτου της 76χρονης.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο θάνατος της 76χρονης εκτιμάται πως οφείλεται σε παθολογικά αίτια διαψεύδοντας την αρχική εκτίμηση ότι τραυματίστηκε θανάσιμα έπειτα από πτώση, παραπατώντας στη σκάλα. Η 76χρονη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου βρέ­θηκε ξαπλωμένη στην εξωτερική σκά­λα της διπλοκατοικίας.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, δίπλα της είχε τσάντες με ψώ­νια, διάσταση που ενισχύει την εκτί­μηση ότι η 76χρονη απεβίωσε αιφνιδίως ενώ επέστρεφε σπίτι της από την αγορά. Σε κάθε περίπτωση, από την ΕΛ.ΑΣ. αποκλείστηκε εγκληματική ενέργεια, ενώ γιατρός του ΕΚΑΒ βεβαίωσε τον θάνατο της 76χρονης.
Πηγή: www.thetoc.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια