Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ηράκλειο: Χειροπέδες σε τρία άτομα για σχεδόν 3.000 μαϊμού προϊόντα


Ηράκλειο: Χειροπέδες σε τρία άτομα για σχεδόν 3.000 μαϊμού προϊόντα
Η Αστυνομία συνέλαβε τρία άτομα στο Ηράκλειο της Κρήτης, καθώς κατηγορούνται για την διακίνηση μαϊμού προϊόντων, με τις αρχές να κάνουν σχετική έφοδο και να κατάσχουν περίπου 3.000 απομιμήσεις.

Σύμφωνα με τις αρχές την Κυριακή 26 Ιουνίου σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη κοινή επιχείρηση από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, σε συνεργασία με στελέχη του 4ου Τμήματος Κινητής Ομάδας Ελέγχου (Κ.Ο.Ε.) της Ελεγκτικής Υπηρεσίας Τελωνείων (ΕΛ.Υ.Τ) της Α.Α.Δ.Ε. και εκπροσώπους εμπορικών εταιριών.



Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν τρείς (3) ημεδαποί (2 άντρες και μια γυναίκα) σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάθεση και πώληση απομιμητικών προϊόντων και πλαστογραφία. Επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ακόμη ενός ημεδαπού.

Ειδικότερα, κλιμάκιο των ανωτέρω υπηρεσιών πραγματοποίησε ελέγχους σε καταστήματα και αποθηκευτικούς χώρους σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, τα οποία κατέχουν και χρησιμοποιούν οι ημεδαποί.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 2.848 προϊόντα απομίμησης τα οποία αφορούν σε είδη ρουχισμού, τσάντες, αξεσουάρ, κ.λ.π, που έφεραν πλαστά σήματα που ομοιάζουν με σήματα επώνυμων εταιριών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.


Πηγή: www.newsbeast.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια