Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μενίδι: Με 3 κιλά εκρηκτικά ισοπέδωσαν το ξυλουργείο - Αμάξι με λαθραία τσιγάρα στο υπόγειο

Μια μοτοσικλέτα με δύο άτομα πλησίασε στο παλιό ξυλουργείο στο Μενίδι και αφού έσπασαν την τζαμαρία, έριξαν μέσα στο κτίριο εκρηκτικό μηχανισμό, προκαλώντας έτσι την ισχυρή έκρηξη.



Νέα διάσταση στην έκρηξη στο παλιό ξυλουργείο στο Μενίδι τα ξημερώματα, δίνουν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.



Όπως φαίνεται από κάμερες παρακολούθησης στην περιοχή, μια μοτοσικλέτα με δύο άτομα πλησίασε στο παλιό ξυλουργείο και αφού έσπασαν την τζαμαρία, έριξαν μέσα στο κτίριο εκρηκτικό μηχανισμό ο οποίος προκάλεσε την ισχυρή έκρηξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπολογίζεται ότι πρόκειται για 2-3 κιλά εκρηκτικών, πιθανόν δυναμίτιδας.


Είναι χαρακτηριστικό ότι δημιουργήθηκε κρατήρας μέσα στο κτίριο.





Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο υπόγειο του κτιρίου υπήρχε αποθηκευτικός χώρος στον οποίο οι αστυνομικοί εντόπισαν κούτες με λαθραία τσιγάρα μέσα σε αυτοκίνητο.

Οι έρευνες επικεντρώνονται σε πιθανή διαμάχη ανάμεσα σε δίκτυα λαθρεμπόρων.


Απίστευτες εικόνες από την έκρηξη - Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι

Από την εκκωφαντική έκρηξη σε ένα παλαιό, εκτός λειτουργίας ξυλουργείο ξύπνησαν στις 5 τα ξημερώματα οι κάτοικοι της οδού Ικονίου στο Μενίδι.

Από την έκρηξη το κτίριο που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Ικονίου και Αγ. Σπυρίδωνος καταστράφηκε ολοσχερώς, ωστόσο, σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν εντοπίστηκαν εγκλωβισμένα άτομα ούτε υπήρξε κάποιος τραυματισμός.


Από την έκρηξη εκτοξεύθηκαν συντρίμια σε απόσταση έως και 300 μέτρων. Στο σημείο έσπευσαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα καθώς και αστυνομικές δυνάμεις, ωστόσο από την έκρηξη δεν προκλήθηκε φωτιά.



Προανάκριση διενεργεί η Αστυνομία και η Πυροσβεστική, ενώ στο σημείο μετέβη το τμήμα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών και κλιμάκια της Αντιτρομοκρατικής.

Όπως δήλωσε κάτοικος, που μένει ακριβώς δίπλα, εμφανώς ταραγμένη στην κάμερα του ΣΚΑΙ, δεν έχει ιδέα για την αιτία της έκρηξης.


Πηγή: www.thetoc.gr










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια