Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

2o τουρνουά ποδοσφαίρου 8Χ8 αστυνομικών Ηρακλείου


Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Δεύτερο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 8Χ8 Αστυνομικών Υπηρεσιών Νομού Ηρακλείου, που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου και το Παράρτημα Κρήτης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου η οποία επικράτησε με σκορ 5-1 επί του Α.Τ. Φαιστού στον μεγάλο τελικό, ενώ στον μικρό τελικό επικράτησε η ομάδα του Α.Τ. Χερσονήσου επί του ΒΟΑΚ με σκορ 7-5. Πρώτος σκόρερ του τουρνουά αναδείχθηκε ο Φραγκιαδουλάκης Κωνσταντίνος του Α.Τ. Φαιστού και MVP του τελικού ο Ρουμπάκης Κυριάκος της Άμεσης Δράσης Ηρακλείου.



Μεγάλος νικητής του όμως αναδείχθηκε ο αστυνομικός αθλητισμός σε μια διοργάνωση που σκοπός μας είναι να παραμείνει θεσμός. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες και τους αθλητές που συμμετείχαν για το ήθος και το αθλητικό πνεύμα.



Τις απονομές πραγματοποίησαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού κος. Αυγενάκης Λευτέρης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου Ταξίαρχος κος. Σπυριδάκης Νικόλαος, ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Κρήτης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος κος Πικράκης Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου κος Καλομοίρης Νικόλαος, ο Γενικός Γραμματέας του Παραρτήματος Κρήτης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος κος Ζαχαριουδάκης Ιωάννης και ο Ταμίας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου κος Αλεξάκης Κων/νος .



Ξεχωριστές ευχαριστίες στους υπευθύνους του Calcetto 1997 για την φιλοξενία του τουρνουά, στον διαιτητή Μάριο Βισκαδούρο που "σφύριξε" στον τελικό και στον Dj Koutourou για την ξεχωριστή μουσική νότα που έδωσε στους τελικούς.

Mε εκτίμηση,

Για τα Διοικητικά Συμβούλια.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Α.Υ.Ν.Η.                                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Α.Ε.Α.Ε.Π.Κ.


ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                ΠΙΚΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ



 

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια