Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: Έπεσαν δέντρα πάνω σε αυτοκίνητα – 100 κλήσεις στην Πυροσβεστική μετά το ξαφνικό μπουρίνι





Επί ποδός βρίσκονται και συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ καθώς σε αρκετές περιπτώσεις σημειώθηκαν κοπές καλωδίων και προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.


Περισσότερες από 100 κλήσεις δέχθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά το ξαφνικό μπουρίνι που χτύπησε τη Θεσσαλονίκη και άφησε πίσω του αρκετά προβλήματα.

Τα περίπου 20 λεπτά δυνατής βροχής ήταν αρκετά για να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα κυρίως σε δήμους της Ανατολικής Θεσσαλονίκης και να «σπάσει» το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής.

Η δυνατή βροχόπτωση συνοδευόταν από ισχυρούς ανέμους και είχε ως αποτέλεσμα την πτώση δέντρων πάνω σε σταθμευμένα οχήματα, ενώ πολίτες εγκλωβίστηκαν μέσα σε ασανσέρ. Στην διασταύρωση των οδών Αγίας Ελένης και Προύσης στην περιοχή της Καλαμαριάς, ένα μεγάλο δέντρο που βρισκόταν σε αύλειο χώρο πολυκατοικίας, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων και της έντονης βροχόπτωσης, έπεσε πάνω σε δύο σταθμευμένα οχήματα προκαλώντας υλικές ζημιές.

Επί ποδός βρίσκονται και συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ καθώς σε αρκετές περιπτώσεις σημειώθηκαν κοπές καλωδίων και προβλήματα στην ηλεκτροδότηση. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα έφεραν και υλικές ζημιές, ξεριζώνοντας πινακίδες αλλά και λαμαρίνες, χωρίς να έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Πηγή: www.in.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια