Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιώργος Τράγκας: Αρνείται τις κατηγορίες η σύζυγός του, Μαρία Καρρά - Τι απαντά για την περιουσία των 100 εκατ. ευρώ

Η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, αιτείται αύριο την ακύρωση της διάταξης που προβλέπει τη δέσμευση της περιουσίας της





Το πρωί της Πέμπτης κατατίθεται η προσφυγή της χήρας του Γιώργου Τράγκα, Μαρίας Καρρά, κατά της διάταξης της αρχής για τη δέσμευση της περιουσίας της, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της Θεόδωρος Μαντάς, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.





Όπως είπε ο κ. Μαντάς, η κ. Καρρά αιτείται την ακύρωση της διάταξης και της δέσμευσης της περιουσίας της.


Σχετικά με το ότι η χήρα του Γιώργου Τράγκα ερευνάται για 4 αδικήματα ο κ. Μαντάς τόνισε ότι τα συγκεκριμένα αδικήματα στην διάταξη "απλώς αναφέρονται ως διατάξεις του ποινικού κώδικα που έχουν παραβιαστεί, χωρίς όμως να προσδιορίζονται με σαφήνεια".



Σύμφωνα με αποκάλυψη του Mega, στη Μαρία Καρρά καταλογίζονται οι κατηγορίες του εκβιασμού, της απάτης από κοινού και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου. της απιστίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες - κοινώς ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Σύμφωνα με τον κ. Μαντά, η Μαρία Καρρά αρνείται ότι ενέχεται σε τέλεση αδικημάτων και υποστηρίζει η ίδια ότι δεν έχει καμία σχέση και συμμετοχή στα αδικήματα που αναφέρονται.


Σχετικά με το ποσό στο οποίο φέρεται να ανέρχεται η περιουσία του Γιώργου Τράγκα ο κ. Μαντάς είπε ότι το ποσό των 100 εκατ. ευρώ έχει προσδιοριστεί μόνο δημοσιογραφικά και όπως είπε "εμείς απαντάμε ότι η ίδια η Αρχή για το ξέπλυμα προσδιορίζει το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων στο ύψος των 23 εκατομμυρίων ευρώ".

Στην ερώτηση για το αν ο Γιώργος Τράγκας ήταν φορολογικός κάτοικος εξωτερικού ο κ. Μαντάς ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος έχει αναλάβει αποκλειστικά και μόνο την εκπροσώπηση της Μαρίας Καρρά η οποία είναι φορολογικός κάτοικος εξωτερικού, ενώ τόνισε ότι η εντολέας του είναι στη διάθεση των Αρχών για οτιδήποτε χρειαστεί. 

Πηγή: www.thetoc.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια