Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αποκάλυψη tempo24 - Καραμανδάνειο: Η αλήθεια για το φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας - Πού και πώς εντοπίστηκε


Νέες πληροφορίες σχετικά με το φιαλίδιο αίματος της άτυχης Τζωρτζίνας φέρνει στο φως το tempo24.news.

Πρόκειται για το φιαλίδιο που μεταφέρθηκε εχθές από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο στην Αθήνα από ειδική εταιρία, συνοδεία κλιμακίου του Τμήματος Εγκλημάτων κατά ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Όσο τα ερωτηματικά παραμένουν σχετικά με την κατάσταση στο νοσοκομείο και τους χειρισμούς της υπόθεσης από τη διοίκηση, το tempo24.news φέρνει στο φως νέες αποκλειστικές πληροφορίες για το πώς εντοπίστηκε το... "ξεχασμένο" φιαλίδιο με το αίμα.

Όπως αποκαλύπτει το tempo24.news, το φιαλίδιο βρισκόταν τοποθετημένο σε ψυγείο που υπάρχει στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου, και όχι στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο.

Πρόκειται για ψυγείο που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση διάφορων σκευασμάτων, γενικής χρήσης, ενώ πολλές φορές το χρησιμοποιούν και οι γιατροί της κλινικής για να συντηρήσουν τα γεύματά τους.


Ξεχασμένο από... αμέλεια

Το αίμα που περιέχει το φιαλίδιο είχε ληφθεί από την άτυχη 9χρονη στις 8 Απριλίου 2021 για έναν τυπικό μικροβιολογικό έλεγχο, για τα επεισόδια σπασμών που μετέφερε η μητέρα κατά την εισαγωγή του παιδού στο νοσοκομείο.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το συγκεκριμένο δείγμα είχε κρατηθεί, ενώ σύμφωνα με το πρωτόκολλο, τα αντίστοιχα δείγματα απορρίπτονται σε χρόνο που δεν υπερβαίνει τις 24 ώρες.

Μετά την παράδοση της έκθεσης από τον ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη, στην 18η Ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, φαίνεται να ζητήθηκε να γίνει έρευνα στο νοσοκομείο προκειμένου να εξακριβωθεί αν υπάρχει οτιδήποτε μπορεί να φέρει γεννετικό υλικό της Τζωρτζίνας.

Λίγες ημέρες αργότερα, εντοπίστηκε το συγκεκριμένο φιαλίδιο, ξεχασμένο στο ψυγείο της Παιδιατρικής.

Το περιστατικό προκαλεί εύλογα ερωτηματικά σχετικά με το πώς βρέθηκε τόσον καιρό μετά και γιατί κανείς δεν το είχε αναζητήσει νωρίτερα.

Πάντως, από την ώρα που έγινε γνωστό το γεγονός, ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η στάση του Διοικητή του Νοσοκομείου Παύλου Αθανασόπουλου, ο οποίος είναι... εξαφανισμένος, παρά τις συνεχείς οχλήσεις των δημοσιογράφων, χωρίς να έχει δώσει την παραμικρή απάντηση για τα όσα συνέβησαν στο νοσοκομείο που διοικεί.



Πηγή: tempo24.news








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια