Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Tί είπε ο Τάκης Θεοδωρικάκος για τον Ανδρέα Δασκαλάκη και τους Αξιωματικούς που αποστρατεύτηκαν


Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη βρέθηκε χθες το απόγευμα στη Νέα Σμύρνη στο πλαίσιο της καμπάνιας ενημέρωσης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας για τους κινδύνους του διαδικτύου και του σχολικού εκφοβισμού.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο πρώην Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Ανδρέας Δασκαλάκης τον οποίο εκθείασε ο κύριος Θεοδωρικάκος. Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε για τον Επίτιμο Υπαρχηγό ότι η συνεργασία τους ήταν άψογη και σημείωσε:

''Ξέρετε ένα πρόβλημα που έχει ο Υπουργός είναι ότι έχει μόνο 8 μήνες σε αυτή τη θέση με αποτέλεσμα ότι κάποια στοιχεία που βλέπω ότι χρειάζονται αλλαγή στην Ελληνική Αστυνομία να είναι προφανές ότι ήταν αδύνατο να αλλάξουν μέσα σε 8 μήνες. Ένα από αυτά είναι ότι υπάρχει ο θεσμός ότι αν ένας νεότερος προαχθεί, ο προηγούμενος Μανώλη (απευθυνόμενος στο Μανώλη Σφακιανάκη που ήταν παρόν) πρέπει να φύγει από την Αστυνομία. 

Αυτό δε σας κρύβω ότι στην εταιρία μου δε θα το έκανα ποτέ διότι ένας ανθρωπος εργαζεται και είναι παραγωγικός και είναι δημιουργικός, έχει πολύ μεγάλη γνώση και εμπειρία υπάρχει ανάγκη να την μεταλαμπαδεύσει στους επόμενους. Ακόμη και όταν βρίσκεις έναν νεότερο άνθρωπο που είναι ταλέντο πρέπει να τον βοηθήσεις να ανέβει, να επιταγχύνει την πορεία του προς τα εμπρός αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να αφήσεις πίσω τη γνώση και την εμπειρία η οποία είναι πολύτιμη και δεν πληρώνεται με τίποτα. 

Αυτός είναι ο λόγος που όταν κάναμε τις κρίσεις επικονώνησα, πρέπει να σας πω, με το σύνολο των Στρατηγών οι οποίοι έφυγαν από την αστυνομία γιατί εκπλήρωσαν την αποστολή τους με βάση τη συνθήκη που μόλις τώρα σας περιέγραψα και τους είπα ότι τους θεωρώ συμβούλους μου και συνεργάτες μου για πάντα γιατί η οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ. τεράστια ανάγκη τη γνώση και την εμπειρία σας. Στρατηγέ ευχαριστώ παρά πολύ που είστε εδώ μαζί μας.''









Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εξαιρετικός Αξιωματικός ο πρώην Υπαρχηγός κακώς αποστρατεύτηκε έπρεπε να πάει για Αρχηγός.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ελληνική Αστυνομία και νυν και πρώην στρατηγοί : ομάς αλληλοσυγχαιρομενων !!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μακάρι να εμενε γιατι εργατηκε σκληρά.βεβαια χρυσωνει το χαπι και θα πρέπε να πει οτι αλλοι ειχαν καλυτερες "προσβασεις".